وکیل دعاوی حقوقی در تهران
نخستین مرحله آغاز فرآیند پیگیری حقوقی، مشاوره حقوقی، ثبت دادخواست و یا شکواییه میباشد. همانند هر حوزه و شغل دیگری، برای رسیدن به هدف و منظور مطلوب مشاوره و نوشتن یک دادخواست درست و یا پیگیری درست و به موقع پرونده در مراجع قضایی باید به فرد صاحب نظر این عرصه یعنی وکیل خوب مراجعه کرد. اما سوال اصلی این است که برای هر پروندهای باید به چه نماینده حقوقی مراجعه نمود.
انتخاب بهترین وکیل در تهران از مهمترین اقداماتی است که برای حل مشکل حقوقی باید در نظر بگیرید. معیار انتخاب بهترین وکیل، ویژگیهای خوب وکیل در این مقاله ذکر شده است. اولین راه در هر پرونده قضایی انتخاب بهترین وکیل بخصوص در تهران است. در دنیای امروز کمتر کسی پیدا خواهد شد که درگیر پروندههای حقوقی نباشد. به جای صرف کردن وقت در دادگاه و سردرگم شدن بهتر بود که همان اوایل یک وکیل با تجربه را انتخاب کرده باشید. وکیلی با مهارت و تخصص بالا میتواند شما را در رسیدن به پایان مطلوب یاری کند.
در یک موقعیت سنگین، گیجکننده یا پیچیده، اشخاص و شرکتها بهدنبال کمک گرفتن یک متخصص حقوقی کاملاً پخته و قابلاعتماد خواهند بود. بهترین وکیل تهران این پتانسیل را خواهد داشت که تأثیر خوب و مثبتی بر زندگی مشتری بگذارد. وی از شما در چالشبرانگیزترین موقعیتهای زندگیتان دفاع خواهد کرد. اما بهترین وکیل در تهران چه ویژگیهایی خواهد داشت؟ در مقاله مهمترین ویژگیهای یک وکیل خوب را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم:
جهت مشاوره و یا اعطای وکالت کلیک کنید
بهترین وکیل تهران چه ویژگیهایی خواهد داشت؟
- اشتیاق برای کار: بهعنوان نقطه آغاز، وکیل موفق تقریباً همیشه علاقه واقعی به شغل خود خواهند داشت.
- دلسوزی برای مشتریان: بدون دلسوزی برای موکل خویش، یک وکیل هیچوقت به پتانسیل حرفهای واقعی خود دست نمیابد. بهترین وکیل در تهران از مدرک تحصیلی برای بهتر شدن شرایط برای دیگران استفاده خواهد کرد.
- مهارتهای ارتباطی عالی: وکلا با موکلان خویش، با سایر طرف های پرونده و با دادگاه ارتباط برقرار خواهند کرد. برای اینکه به بهترین وکیل تبدیل بشوید هیچوقت نباید فرصتی را برای تقویت مهارتهای ارتباطی خود از دست بدهید.
- تمایل به گوشدادن: بهترین وکیل به تمام اطلاعات مرتبط گوش خواهد داد و آنها را تجزیهوتحلیل خواهد کرد.
- دانش بالا: بهترین وکیل در تهران از دانش گستردهای در حوزه کاری خود برخوردار میباشد.
- توانایی نوشتن قوی: یکی از ویژگیهای تاثییر گذار که بهترین وکیل باید داشته باشد، مهارت عالی در نگارش است. وکلای موفق باید اسناد قانونی مؤثر، روشن و مستدل آماده کنند.
- خلاقیت: وکیل موفق کم و بیش افرادی بسیار خلاق هستند و میدانند که چگونه خلاقیت خویش را مناسب با هر زمان و مکانی تنظیم کنند.
- قضاوت خوب: بهترین وکیل کلا در فرایند کار مشارکت خواهد داشت، همه اطلاعات مرتبط را میداند و درک میکند و در نهایت آگاهانه تصمیم خواهد گرفت.
- شک و تردید سالم: بهترین وکیل شک و تردید سالمی خواهد داشت. وی نباید یک شخص بدبین یا منفی گرا باشد؛ اما باید به این موضوع آگاهی کامل داشته باشد که آنچه موکل میگوید ممکن است بیانگر کامل داستان نیست.
- استقامت: در پایان، بهترین وکیل تهران میدانند چگونه در وقت های چالشبرانگیز استقامت کنند تا به لحظات پربار و معناداری برسند که ارزش آن را خواهد داشت.
بهترین وکیل تهران
در شهر تهران وکیل های بسیاری مشغول کار هستند که در شاخه های مختلف وکالت میکنند. انتخاب بهترین وکیل متناسب با شرایط در شهر تهران راحت تر است. زیرا گستره انتخاب بسیار زیاد است. یکی از راحت ترین راهها برای انتخاب بهترین وکیل، مراجعه به موسسات حقوقی خواهد بود. موسسات حقوقی اکثرا با تعداد وکلای بسیاری به همکاری میکنند و در هر شاخه ای میتوانند چندین گزینه را به شما معرفی کنند.
بهترین وکیل دعاوی حقوقی تهران مناسب با شرایط شما شخصی است که در رشته موضوع شما پروندههای مکرری را در شهر تهران انجام داده باشد، پروانه وکالت وکیل متعلق به شهر تهران باشد، حق الوکاله مناسبی را مناسب با نوع پرونده و توان مالی اشخاص پیشنهاد بدهد و با شرایط حاکم بر محاکم قضایی تهران آشنایی داشته باشد.
غرب تهران یکی از پرجمعیت ترین و شلوغ ترین مناطق تهران است. با وجود ترافیک و وسعت زیاد شهر تهران بزرگ اگر قرار باشد ساکنین هر منطقه برای دریافت خدمات به دیگ مناطق بروند دچار مشکل خواهند شد. با زندگی های سبک مدرن و پیشرفته که به نوعی با پیشرفت های تکنولوژی میباشد بسیاری از امور را می توان از خانه نیز پیگیری کرد و نیازی به سردرگمی در شلوغی های شهر تهران نمیاشد.
وکیل پایه یک دادگستری به چه شخصی گفته می شود؟
وکیل پایه یک دادگستری به شخصی گفته خواهد شد که پس از پایان تحصیلات دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر در رشته حقوق یا همتراز آن در حوزه علمیه، در آزمون کانون وکلای دادگستری که هر سال یک بار برگزار خواهد شد، در رقابتی، موفق به کسب معدل و ترازی بالا شده باشد که بتواند در بین رقبای پر شماری که دارند به عنوان کارآموز وکالت پذیرفته شوند.
مدت وقت دوره کارآموزی ۱۸ ماه است و پس از آن آزمونی تحت عنوان اختبار به صورت کتبی و مصاحبه علمی شفاهی برگزار خواهد شد و فردی که موفق به قبولی در مجموع ۲ آزمون کتبی و شفاهی بالا شود، مجاز به حضور در مراسم تحلیف می شود که در مراسم مذکور پس از طی تشریفات و اتیان سوگند توسط ایشان، وی به عنوان وکیل دادگستری یا وکیل پایه یک دادگستری نائل می شود.
وکیل پایه یک دادگستری در انواع حوزه های حقوقی می تواند فعالیت داشته باشد اما معمولا هر وکیل در یک یا چند حوزه تخصص خاصی دارد که وکیل پایه یک دادگستری در همه این حوزه ها می تواند راهنمای موکل خواهد بود.
وکیل دعاوی حقوقی در چه زمینه هایی مشاوره می دهد ؟
یک وکیل و مشاور حقوقی در زمینه دعاوی حقوقی ، می تواند در مورد تمام مسائل حقوقی مشاوره دهد . البته عنوان مسائل حقوقی یک موضوع کلی است و بهتر است یک وکیل در مورد برخی از مسائل حقوقی که در آن تخصص دارد مشاوره بدهد .در کشورهای پیشرفته مشاوره وکلا تخصصی است . یعنی برخی از وکلا در زمینه بازرگانی تخصص دارند و موکل با توجه به نوع تخصص خود به آنها مراجعه می کند . اما در ایران سیستم تخصصی وکلا به صورت رسمی تکلیف نشده است .
جهت عضویت درصفحه اینستاگرام وکلای اوان روی تصویرکلیک کنید
تعهدات وکیل دعاوی حقوقی در قبال موکل
تعهدات وکیل در قبال موکل بر حسب اختیاراتی است که وکیل بر اساس وکالت نامه تنظیمی که با موکل امضا کرده است ، عمل می کند .
در وکالتنامه رسمی که از دفاتر اسناد رسمی یا وکالتنامه قانونی بین وکلا و موکل صادر می شود ، بند حدود اختیارات وکیل قید شده است و طرفین می توانند بنا به خواست خود حدود و اختیارات وکالت را اعلام کنند .
تعهدات وکیل بستگی به این دارد که وکیل چقدر و در چه مواردی اختیار و اجازه پیگیری امور از موکل را داشته باشد . مثلاً شخصی وکیل می شود که فقط به امور شهرداری موکل رسیدگی می کند و دیگری برای رسیدگی به امور موکلش فقط در دادسرا یا دادگاه بدوی وکیل می شود .
نتیجه گیری و جمع بندی:
مرتبط با مقررات کانون های وکلای دادگستری هر وکیل پایه یک دادگستری که موفق به اخذ پروانه وکالت می شود میبایست تمرکز کاری خود را بر روی همان شهری انجام داد که از آنجا پروانه کسب دریافت کرده است.
شایان ذکر است که به دلیل تمرکز مراکز اقتصادی و اداری کشور در شهر تهران تعداد قابل زیادی از دعاوی حقوقی در این شهر مطرح میباشد و نیازمند آن است که یک وکیل خوب حقوقی مجوز کافی را بر روی دعاوی مطروحه در این شهر داشته باشد.
سوالاتی که در مورد وکیل حقوقی ممکن است داشته باشید:
۱– در چه موردی می توانم وکیل بگیرم؟
- مطابق اصل ۳۵ قانون اساسی در همه دادگاهها دو طرف دعوی حق خواهند داشت برای خود وکیل انتخاب کنند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند باید برای آنها امکانات معین وکیل فراهم بشود.
۲– فرق وکیل حقوقی و مشاور حقوقی در چیست؟
- وکیل حقوقی بعد از فارغ التحصیلی در رشته حقوق، باید به گذراندن آزمون وکالت و قبولی در آن بپردازد. که در نهایت موفق به گرفتن پروانه وکالت خواهد شد. مشاور حقوقی نیازی به شرکت درآزمون وکالت نداشته و فارغالتحصیلان رشته حقوق میتوانند با توجه به سابقه خود در همه ارگان ها و سازمان های دولتی و خصوصی مشغول فعالیت بشوند.
- نکته: واضح است که مشاور حقوقی حق گرفتن وکالت از شما را نخواهد داشت.
۳– فرق وکیل حقوقی و وکیل کیفری در چیست؟
- وکیل حقوقی به مسایل حقوقی مانند دعاوی بیان شده در دادگاه خانواده، شورای حل اختلاف و دادگاه های حقوقی خواهد پرداخت. بیشتر فعالیت وی در شاخه جبران خسارت است. اما وکیل کیفری بیشتر در شاخه های کیفری فعالیت خواهد کرد و بیشتر در دادگاه های کیفری حضور خواهد داشت.
۴– چطوری یک وکیل مجانی بگیرم؟
- اشخاصی که توانایی مالی برای وکیل را ندارند می توانند به اداره معاضدت قضایی کانون وکلای دادگستری مرکز به آدرس تهران – خیابان سعدی شمالی مراجعه کنند .