دسته بندی :

آخرین مطالب سایت

اینستاگرام ما

ما را فالو کنید

وکیل دادگاه حقوقی چه وظایفی دارد ؟

وکیل دعاوی ملکی

وکیل دادگاه حقوقی

بی شک در طول زندگیتان شما و یا اطرافیانتان با مسائل حقوقی مواجه شده اید و برای بر طرف کردن آن به دنبال بهترین راهکار که مراجعه به یک فرد متخصص در زمینه حقوقی یعنی وکیل است، بوده اید. اما وکیل دادگاه حقوقی کیست؟ چه ویژگی هایی دارد؟ و …

در این مقاله قصد داریم شما را به طور کامل با وکیل و در ادامه وکیل حقوقی و ویژگی های او آشنا کنیم.

وکیل کیست؟

وکیل کسی است که به جای موکل خود ، اقداماتی را انجام می دهد که خود موکل قادر به انجام آن است . در صورتی که وکالت با سند عادی یا سند رسمی واگذار شود ، می توان از آن برای انجام امور اداری یا انجام معاملات استفاده کرد . اما با وکالت نامه تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی امکان مراجعه مستقیم شخص حقیقی یا حقوقی به دادسراها و دادگاه ها وجود ندارد . اما امکان افزودن حق انتخاب وکیل در وکالت رسمی وجود دارد .

وکیل کسی است که با داشتن پروانه وکالت و عضویت در یکی از کانون های وکالت توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی به دفاع از حقوق موکل و پاسخگویی به دعاوی و دلایل و ارائه آن در دادسراها و دادگاه ها و دفاتر اداره ثبت اسناد و املاک می پردازد . بنابراین فقط وکیل یا نماینده قانونی یک سازمان دولتی یا مدیر شرکت در چارچوب اختیارات قانونی از طرف شرکت یا مؤسسه مرتبط ، امکان تسلیم به مراجع قضایی ، ثبتی و اداری از طرف موکل یا شرکت یا موسسه یا مرکزی که نمایندگی داشته است حضور داشته باشد .

وکیل حقوقی کیست؟

شخصی که از طرف موکل خود مجاز به انجام اقدامات قانونی در امور حقوقی او می شود، را وکیل حقوقی می گویند. بنابراین وکیل وظیفه دارد در رابطه با حق و حقوق موکل خود در مراجع قضایی و غیر قضایی اقدامات لازم را انجام دهد.

در نتیجه موکل لازم نیست در هر زمان در دادگاه حضور داشته باشد و میتواند تنها گزارش پیگری های انجام شده را به طور جامع از وکیل دریافت کند. در ادامه شما را به طور کامل با وظایف وکیل حقوقی آشنا میکنیم:

وکیل دادگاه حقوقی

شرکت کردن در جلسات و مذاکره‌‌‌‌‌ها و بررسی پرونده و یا ارائه توضیحات، دلایل و مدارک به ذی نفعان

ارائه مدارک و شواهد به دادگاه و دفاع از موکل

مشاوره حقوقی به مراجعان

تحلیل نتیجه موارد با استفاده از دانش رویه‌‌‌‌‌های قضایی

نکاتی که در رابطه با وکیل دادگاه حقوقی باید بدانید!

بیان کلیه وظایف وکیل حقوقی به طور دقیق امکان پذیر نیست. چرا که شغل وکالت حساسیت بالایی دارد و بیان کلیه وظایف و تکالیف در این شغل کار دشواری خواهد بود. باید بدانید وظایف و تکالیف وکیل تا حدود زیادی امری وجدانی می باشد.

یکی از مهم ترین و در واقع اصلی ترین وظایف وکیل، دفاع کردن به طور تمام و کمال از موکل خود در دادگاه میباشد. در واقع وکیل حقوقی وظیفه دارد از پایمال شدن حقوق موکل در مراجع قضایی جلوگیری کند.

این مورد به خصوص در دعاوی کیفری که با جان و حیثیت افراد در ارتباط است، اهمیت بیشتری پیدا میکند. وکلا هیچگونه تعهدی نسبت به نتیجه دادگاه ندارند. تعهد وکیل تنها مرتبط با به کارگیری تمامی تلاش خود برای دفاع از حقوق موکل می باشد. به عبارتی برد و باخت در یک پرونده به عوامل متعددی بستگی دارد.

از این رو نمیتوان کلیه مسئولیت را به گردن وکیل انداخت. در راستای تلاش وکیل برای دفاع از حقوق موکل، وکیل مستحق دریافت حق الزحمه یا اجرت می باشد. بنابراین وکیل باید قرار دادی را به صورت شفاف تنظیم کند و مبلغ باید در قرار داد ذکر شود.

انواع وکیل حقوقی

با توجه به پیچیدگی های زندگی روزمره قوانین نیز پیچیده شده و به قسمت های مختلفی تقسیم گشته است. از این رو وکالت به بخش های مختلفی تقسیم می شود. در ادامه شما را با انواع وکیل حقوقی آشنا میکنیم:

وکیل انتخابی

به شخصی وکیل انتخابی  میگویند که در دادگاه ها یا مراجع قضایی با هدف دفاع از حقوق موکل خود انتخاب می شود.

وکیل تسخیری

در شرایطی که فرد به دلایل متعدد مانند نداشتن موقیعت مالی نمیتواند وکیل مناسبی برای خود بگیرد، به تشخیص دادگاه یکی از وکلای دادگستری برای رسیدن به پرونده او انتخاب می شود. این فرد را که موظف به دفاع از حق و حقوق موکل خود می باشد، وکیل تسخیری می نامند.

وکیل اتفاقی

وکیل اتفاقی به فردی گفته می شود که تحصیلات دانشگاهی در رشته حقوق را گذرانده ، اما در آزمون وکالت شرکت نکرده است و در این رشته فعالیت نمی کند.

این فرد میتواند در صورت بروز مشکل برای خود یا یکی از خویشاوندان به دادگستری مراجعه کند و در همان مورد خاص حکم وکالت موردی بگیرد. به این فرد وکیل اتفاقی میگویند.

وکیل اداری

وکیل اداری از سوی فردی به منظور انجام و پیگری امور اداری او انتخاب می شود. برای ورود به این شاخه از وکالت نیاز به برخورداری از تحصیلات دانشگاهی خاصی نمی باشد به طوری که حتی افرادی که تخصص خاصی در زمینه امور حقوقی را ندارند، میتوانند به عنوان وکیل اداری انتخاب شوند.

جهت عضویت درصفحه اینستاگرام وکلای اوان روی تصویرکلیک کنید

پیج اینستاگرام

وکیل دادگاه حقوقی

وکیل دادگاه حقوقی علاوه بر تخصص در زمینه دعاوی حقوقی باید از تجربه کافی در پرونده های حقوقی برخوردار باشد. علاوه برا آن وکیل دادگاه حقوقی باید بداند که دعاوی حقوقی مخصوصا اگر در مقام خواهان باشید از پیچیدگی وشرایط شکلی خاصی برخوردار است. این مهم فقط پس از مراجعات مکرر در دادگاه حقوقی بدست می آید.

وکیل برای دادگاه حقوقی را گروه حقوقی اوان که تخصصا در دعاوی حقوقی قبول وکالت میکند به شما معرفی خواهد کرد.

وکالت در دادگاه حقوقی هرچند مثل دادگاههای کیفری زمان بر نیست اما دقت بسیاری را می طلبد. از اینرو، برای انتخاب یک وکیل خوب برای دادگاه حقوقی عجله نکنید و رزومه او را ببینید.

وکیل خوب برای دادگاه حقوقی

وکیل خوب برای دادگاه حقوقی چه ویژگی هایی دارد؟

این سوالی است که وقتی شما به دنبال وکیل خوب برای دعاوی حقوقی می گردید در گوگل سرچ میکنید. ممکن است سایتهای متعددی توسط گوگل به شما پیشنهاد گردد اما آنچه مهم است دو خصوصیت ویژه برای وکیل خوب برای دادگاه حقوقی است. اول اینکه حداقل دارای کارشناسی ارشد حقوق خصوصی باشد، دوم اینکه وکیل خوب برای دادگاه حقوقی باید دارای تجربه خوبی در زمینه دعاوی حقوقی داشته باشد.

اما یک ویژگی مهم دیگری هم هست که در تمام وکلا باید دیده شود. تعهد و مسئولیت پذیری.
ما در گروه حقوقی اوان دارای وکیل حقوقی با ویژگی های فوق هستیم.

وکیل دادگاه کیفری

این وکیل نیز به همین صورت علاوه بر تخصص در رشته حقوق جزا و جرم شناسی باید دارای تجربه پرونده های کیفری و مراجعات مکرر به دادسرا و دادگاههای کیفری باشد. وکیل برای دادگاه کیفری را می توانید از سایت حقوقی گروه وکلای کیفری ژیوار جویا شوید. این گروه حقوقی با بهره مندی از اساتید دانشگاه و قضات بازنشسته و وکلای با سابقه قضایی می تواند وکیل خوب برای دادگاه کیفری را به شما معرفی نماید. وکیل برای دادگاههای کیفری نیاز به حوصله و سعه صدر دارد چراکه در دادگاههای کیفری وکالت به سادگی دادگاههای حقوقی نیست‌.

وکیل خوب برای دادگاه کیفری

پس همانطور که در بالا ذکر شد فارغ التحصیل رشته حقوق جزاست و دارای تجربه وکالت در دادگاههای کیفری است. یعنی تعداد پرونده های کیفری اش بسیار است.

وکیل خوب برای دادگاه کیفری با ویژگی های بالا را به سادگی پس از تماس با گروه وکلای ژیوار و با یک جلسه حضوری با وکیل دادگاه کیفری می توانید پیدا نمایید و پرونده را تا انتها با ایشان تعقیب نمایید.

وکیل برای دادگاههای کیفری با وکیل برای دادگاههای حقوقی در بسیاری از جهات متفاوت است.

بهترین وکیل دادگاههای حقوقی، وکیل دادگستری متخصص و با تحربه دعاوی حقوقی است.

وکالت در دادگاه چه وکالت در دادگاه حقوقی و چه وکالت در دادگاه کیفری نیاز به مطالعه پرونده و همچنین برگزاری چندین جلسه با موکل دارد.

وکیل برای دادگاه تهران

وکیل برای دادگاه تهران با وکیل برای دادگاههای شهرستان متفاوت است. اساسا رسیدگی پرونده در دادگاه های تهران با دادگاههای شهرستانها متفاوت است. وکیل برای دادگاه حقوقی تهران خوب می داند که قضات دادگاههای حقوقی تهران به دنبال احراز ای اد شکلی و صدور قرار ابطال یا رد دادخواست هستند. پس وکیل برای دادگاهای تهران نیاز به شناخت کافی نسبت به نحوه رسیدگی و همچنین دقت در پیگیری پرونده دارد.

بهترین وکیل دادگاههای تهران

بهترین وکیل دادگاه حقوقی تهران را پس از یک وبگردی در سایت حقوقی اوان می توانید پیدا نمایید. چراکه این گروه حقوقی تخصصا در زمینه دعاوی حقوقی فعالیت مینماید و بهترین وکیل دادگاههای حقوقی نیز قطعا یکی از وکلای حقوقی این مجموعه تخصصی می باشد. بهترین وکیل برای دادگاه در گروه وکلای حقوقی اوان نیز تحت سرپرستی احدی از قضات بازنشسته حقوقی این گروه حقوقی اعلام وکالت می نماید. همه اتفاقات پرونده حقوقی به موکل ماهانه و پس از مراجعه به شعبه گزارش می شود.

توصیه هایی برای انتخاب یک وکیل حقوقی!

برای اینکه بتوانید بهترین وکیل حقوقی را انتخاب کنید و برای انجام امور خود به او مراجعه نمایید لازم است با ویژگی های او آشنا باشید.  از ویژگی هایی که یک وکیل حقوقی باید از آن برخوردار باشد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

مهم ترین نکته ای که در انتخاب وکیل حقوقی باید مورد توجه قرار دهید، دانش و تخصص کافی فرد در این حرفه می باشد. چرا که شغل وکالت از حساسیت بالایی برخوردار است و داشتن تخصص در این حرفه امری ضروری است.

وکیل حقوقی باید علاوه بر داشتن دانش و تخصص کافی، از صلاحیت اخلاقی نیز برخوردار باشد. به این معنی که داشتن شرافت و وجدان کاری در زمینه کاری وکالت از اهمیت بالایی برخوردار است و یک وکیل به هیچ وجه نباید وجدان کاری خود را قربانی منافع مالی کند.

وکیل دادگاه حقوقی باید وقت شناس باشد.

چرا که زمان، در روند رسیدگی به پرونده های حقوقی مختلف نقش مهم و اساسی دارد و یک وکیل باید در زمان های مورد نیاز نزد موکل و یا مراجع قضایی و دادگاه ها حضور داشته باشد.

توجه کنید فردی که به عنوان وکیل انتخاب میکیند دارای اطلاعات جامع و به روز در رابطه با تمام مسائل باشد. در واقع یک وکیل باید در هر زمان از طریق مطالعه روزنامه، کتاب، مجلات و … اطلاعات خود را به روز نگه دارد.

توجه کنید وکیل شما باید در زمان های مورد نیاز کلیه مسائل حقوقی را به طور ساده و قابل فهم برای شما توضیح دهد.

وکیل دادگاه حقوقی  باید امانت دار باشد، به این معنی که وکیل باید امین و محرم اسرار موکل خود باشد.

 باید تحت هر شرایطی وکیل دادگاه حقوقی از بیان دروغ و یا جملات امیدوارانه به موکل خود بپرهیزد.

وکیل حقوقی باید مانع از انتخاب راه نادرست توسط موکل شود.

فراموش نکنید یک وکیل حقوقی در دادگاه ها نباید با چاپلوسی، تملق، و یا رفتار تحقیر آمیز با قاضی رفتار کند. در واقع وکیل باید نهایت احترام را برای او قائل شود.

 

    ترک یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*