پس از مطالعه، در صورت مفید بودن، این متن را برای دیگران نیز ارسال نمایید تا آنها نیز از مطالعه مفید آن بهرهمند شوند.
وکیل خانواده در تهران
در تمام جوامع بشری، تشکیل خانواده سالم یکی از مهم ترین ارکان جامعه چه در گذشته و چه امروز است.
خانواده هایی که همدلی و همراهی بالایی داشته باشند و با مجموعه ای از عوامل مثبت، جامعه ای سالم بسازند که در غیر این صورت مشکلات بزرگی برای جامعه به همراه خواهد داشت.
هر چقدر که برای حفظ کانون خانواده سالم تلاش کنید، از بسیاری از اختلافات نیز جلوگیری می کنید، اما با همه اینها، گاهی پیش می آید که با وجود تمام مراقبت ها، باز هم ممکن است اختلافات و مشکلاتی وجود داشته باشد.
این پریشانی و اختلاف می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از اختلافات و درگیری های مختلف بین زوجین گرفته تا اختلاف بر سر حضانت فرزندان، عدم پرداخت نفقه، مهریه، ارث و بسیاری موارد دیگر.
در این صورت این وکیل خانواده است که به بهترین نحو می تواند شما را در امور حساس و پیچیده خانوادگی راهنمایی کند.
وکیل دعاوی خانوادگی:
یکی از فاکتورهای مهم وکیل خانواده، سواد حقوقی بالای آن وکیل است که با دانش و آگاهی بالا، مشاوره حقوقی درست و دقیقی در حوزههای مختلف خانوادگی به موکل خود ارائه دهد. همچنین در مراحل مختلف پرونده نظیر ثبت دادخواست، تنظیم لایحهها و شرکت در جلسات دادگاهی برای رسیدگی به سایر امور پرونده، به صورت حرفه ای و کارآمد کار خود را انجام دهد.
وکیل خانواده، با تخصص؛ دانش و حرفهای که دارد وکالت دعواهای خانوادگی نظیر شروط ضمن عقد ازدواج، طلاق، مهریه، نفقه، حضانت، نفقه طفل و مواردی دیگر را بر عهده می گیرد. وکیل امور خانواده برای اجرای عدالت، دفاع از حقوق موکل خود و پیروزی، با صداقت و رعایت اصول اخلاقی، اقدامات لازم را انجام میدهد.
مراجع صالح در رسیدگی به دعاوی خانوادگی
در رسیدگی به پرونده های خانواده دادگاه محل اقامت زن(زوجه) و محل اقامت خوانده هر دو صالح به رسیدگی می باشند .
بهترین وکیل خانواده در تهران کیست؟
امروزه مردم تهران و سایر نقاط کشور همواره به دنبال متخصص و بهترین وکیل در امور حقوقی و خانوادگی خود هستند.
چگونگی و چرایی مراجعه به وکیل ممکن است دغدغه بسیاری از افراد باشد.
باید در نظر داشته باشید که تمام وکلایی که از آزمون ها وشرایط سخت گذر کرده اند جزو بهترین ها هستند.
البته آنچه برخی از وکلا را به بهترین وکیل در حوزه کاری خود تبدیل می کند ویژگی هایی مانند:
- شجاعت
- پشتکار
- تعهد کاری
- امانتداری
- رازداری
- بیان قوی
- تسلط
- تلاش
وکیل برای گرفتن بهترین نتیجه برای موکل خود است.
همانطور که گفتیم امروزه پرونده های خانوادگی رایج ترین پرونده در دادگاه هاست.
پرونده هایی که معمولا طولانی هستند و به دلایل مختلف و بسته به نوعشان ابعاد متفاوتی دارند.
بسیاری از افراد نیز برای جلوگیری از مشکلات ناشی از نوع پرونده های خانوادگی و رفت و آمدهای دادگاه، می خواهند پرونده خود را رها کرده و مراحل قانونی را به وکیل بسپارند.
سئوالات دعاوی خانواده
۱-عدم پرداخت نفقه در چه صورتی از موجبات طلاق است؟
عدم پرداخت نفقه، زمانی جهت طلاق از طرف زوجه قابل استناد است که زوج از دادن نفقه استنکاف و الزام وی به تأدیه ی آن ممکن نباشد.
۲-مرد تا چه میزان مکلف به پرداخت مهریه می باشد؟
اگر مرد از توانایی و تمکن مالی مناسبی برخوردار بوده باشد، مکلف به پرداخت تمام مبلغ مهریه می باشد و صحبتی از میزان و سقف در پرداخت مهریه نخواهد بود.
اما اگر توانایی و تمکن مالی نداشته باشد، مطابق با قانون نحوه اجرای محکومیت مالی، تا سقف ۱۱۰ سکه تمام آزادی مسئولیت خواهد داشت.
۳-هزینه دادرسی بری ثبت دادخواست مهریه چه میزان است؟
هزینه خدمات و هزینه دادرسی همه ساله بر اساس شاخص تورم تعیین می شود که میزان آن در دعاوی مختلف، متفاوت است.
از آنجا که دعوای مطالبه مهریه یک دعوای مالی محسوب می شود، اگر ارزش خواسته تا دویست میلیون ریال باشد دونیم درصد و بیش از دویست میلیون ریال، سه نیم درصد باید هزینه دادرسی پرداخت شود.
اما قانون این حق را برای افراد فاقد تکمن مالی به وجود آورده است که درصورت اثبات این امر برای دادگاه؛ از پرداخت هزینه دادرسی، حقالزحمه کارشناسی، حقالزحمه داوری و سایر هزینهها معاف یا پرداخت آنها را به زمان اجرای حکم موکول کند.
۴-حضانت اطفال درصورت فوت پدر با کیست؟
مطابق با قانون حمایت خانواده؛ طفل چه پسر و چه دختر با هر سنی، پس از فوت پدر ، با مادر خواهد بود و جد پدری حقی در این باره ندارد مگر اینکه به تشخیص دادگاه صلاحیت نگه داری را نداشته باشد.
ویژگی های وکیل خانواده در تهران
به طور کلی، برای اینکه بدانید چه کسی را به عنوان بهترین وکیل خانواده در دعاوی خود انتخاب کنید، موارد زیر را در نظر بگیرید:
– بهترین وکیل خانواده فردی است که به نمایندگی از موکل خود در جلسات دادگاه شرکت می کند و حتی در غیاب موکل از حقوق و منافع او به طور کامل دفاع می کند.
زیرا کم نیستند افرادی که به دلایل مختلف از جمله مواجهه با طرف دعوا، نوع شغل، کمبود وقت و یا به هر دلیل شخصی دیگر امکان حضور در دادگاه یا تمایل به حضور در جلسات دادگاه و رفت و آمد را ندارد.
– شخصی که در دعاوی خانوادگی اعم از طلاق توافقی، طلاق زوجه، حضانت، نفقه، مهریه، الزام به تمکین، تخصص داشته و به نتیجه مثبت رسیده باشد، کارآمدترین و بهترین وکیل محسوب می شود.
– بهترین وکیل خانواده کسی است که در مورد پرونده مردم صبور و دلسوز باشد. از آنجایی که بسیاری از پرونده های خانوادگی جنبه عاطفی دارند، وکیل باید با دلسوزی نسبت به موکل خود پیش برود و او را به صبر در برابر مشکلات تشویق کند.
در واقع ارائه مشاوره دقیق به افراد در خصوص جزئیات و رویه پرونده به زبانی ساده برای اطلاع رسانی به فرد، از ویژگی های یک وکیل و مشاور حرفه ای است.
یکی از بهترین ویژگی های وکیل خانواده این است که باهوش است، یعنی وکیل باید بتواند با زیرکی و تسلط کامل بر پرونده، از بین تمام نقاط قوت و ضعف طرفین، مثبت ترین نتیجه را پیدا کند و کیس را به سمت دلخواه حرکت دهد.
زیرا اگر وکیل دارای روحیه صلح طلبی و میانجیگری باشد که یکی از بارزترین نقاط قوت یک وکیل است، می تواند در بسیاری از موارد به خوبی بحث و دفاع کند، در این صورت می تواند طرفین دعوی را به توافق تشویق کند. این باعث کاهش زمان رسیدگی می شود.
مسائل حقوقی خانواده
خب البته از آنجایی که مسائل خانوادگی بسیار زیاد و گسترده است در ادامه مواردی را ارائه می کنیم که از جمله مسائل مهم حقوقی در حوزه خانواده است که در اکثر موارد باید با مشورت یک نفر حل و فصل شود. چون به تنهایی و بدون نیاز به وکیل نمی توان به نتیجه مطلوب رسید.
- نامزدی و خسارات ناشی از نامزدی، ازدواج، سن ازدواج، الزام به ثبت ازدواج دائم، اثبات رابطه زناشویی، کسب اجازه برای ازدواج با دختر، ازدواج مجدد
- استرداد جهیزیه، تامین دلیل مهریه، تامین درخواست مهریه
- مطالبه مهریه، مهریه، ممنوع الخروجی، تأمین و ضبط اموال، اعسار و اقساط مهریه
- نفقه زوجه، نفقه فرزند، ترک انفاق، تأمین مسکن مستقل، تمکین، ناتوانی زوجه
- شرایط ضمن عقد، شرط تصنیف دارایی، اجرت المثل
- عسر و حرج زوجه،گواهی عدم امکان سازش، انواع طلاق مانند طلاق توافقی، طلاق رجعی، طلاق باین، زنا
- حضانت کودک، ملاقات با کودک
- اثبات نسب، انکار فرزند، اهدای جنین، فرزندخواندگی
- حجر، ولایت، نصب قیّم، عزل قیّم، حذف حجر، حکم رشد
- دستور موقت در خصوص دعاوی خانوادگی
- امور گمشده
- تغییر جنسیت
موارد ذکر شده مفصل است و هر کدام قواعد خاص خود را دارد. به همین دلیل امور تخصصی دعاوی خانوادگی نیاز به تجربه زیاد وکیل دارد و اقدام نادرست و عدم آگاهی گاه می تواند خسارت های جبران ناپذیر و اتلاف وقت برای شما به همراه داشته باشد.
پس وکیل منتخب خود را با توجه به تخصص و تجربه وی ضمن مشاوره با وی انتخاب کنید.
در صورت نیاز به مشاوره و دانش می توانید تنها با یک تماس تلفنی مشکل خود را با گروه حقوقی ما در میان بگذارید.
جهت عضویت در اینستاگرام اوان کلیک کنید
در ادامه برخی از حوزههای فعالیت وکیل خانواده را بررسی و به صورت مختصر توضیح خواهیم داد:
وکیل خانواده و فسخ نکاح:
وکیل خانواده توضیح میدهد: انحلال عقد نکاح از دو طریق امکانپذیر است، فسخ و طلاق. در فسخ نکاح، زوجین با شرایطی میتوانند بدون رعایت مقررات و تشریفات خاص طلاق، عقد را فسخ کنند یا بر هم زنند، اگرچه برای اثبات آن شرایط باید به دادگاه مراجعه کنند.
وکیل خانواده و تنفیذ طلاق:
براساس ماده ۱۵ قانون حمایت خانواده جدید، هرگاه ایرانیان مقیم خارج از کشور امور و دعاوی خانوادگی خود را در محاکم و مراجع صلاحیت دار محل اقامت خویش مطرح کنند، احکام این محاکم یا مراجع در ایران اجرا نمی شود مگر آنکه دادگاه صلاحیتدار ایرانی این احکام را بررسی و حکم تنفیذ صادر نماید.
وکیل خانواده و بطلان نکاح:
عقد باطل عقدی است که فاقد شرایط صحت عقد لازم است. عقد باطل مانند این است که هیچ عقدی وجود نیافته باشد.
وکیل خانواده و استرداد طفل:
در مواردی ممکن است حق حضانت والدین به دلایل قانونی ساقط شود. در این صورت شخصی که حضانت از وی سلب شده است موظف به استرداد طفل میباشد.
وکیل خانواده متخصص در نفقه زوجه:
وکیل خانواده برای نفقه زوجه اعلام میکند که نفقه زوجه در عقد دائم بر عهده زوج بوده اما در عقد موقت مرد وظیفه ای برای پرداخت نفقه به زوجه ندارد.
وظایف وکیل خانواده چیست؟
۱-در ابتدا دارای وظیفه ای تحت عنوان پیشگیری است.
بدین معنا که باید توضیحاتی در مورد حقوق، تعهدات و تکالیف طرفین را به افراد بدهد .
۲-سپس وظیفه وکیل خانواده این است که سعی در ایجاد صلح و سازش بین طرفین اختلاف را داشته باشد .
۳- در نهایت موظف است مدافع موکل خود باشد و هر فعالیتی را که به نفع موکل خود می باشد در راستای احقاق حقوق وی بنماید.
حتما این نکته را مدنظر قرار دهید که دعاوی خانوادگی اشاره شده، اصولا باید توسط وکیل خانواده طرح و دنبال گردد و در واقع در سیستم حقوقی کشور ایران همانند اغلب کشورهای دنیا، به دعاوی خانوادگی به صورت کاملا تخصصی، در دادگاهی با عنوان دادگاه خانواده رسیدگی خواهد شد.
ویژگی های بهترین وکیل خانواده در تهران
در رابطه با تمامی مسائل مختلف حقوقی، می توانید با کمک یک وکیل مجرب و حرفه ای و متخصص در روند پیشبرد مسائل حقوقی خود و همچنین احراز حقوق خود و طی مراحل و نتیجه گیری موفق شوید.
زیرا تخصص وکیل خانواده باعث می شود روند رسیدگی به پرونده و حل مشکل و در واقع تلاش و کوشش برای به نتیجه رسیدن موضوع پرونده بهتر و سریعتر شود.
به عنوان مثال بهترین وکیل در همه زمینه ها وکیلی است که دارای ویژگی های زیر باشد.
- تخصص در زمینه های مختلف حقوقی و کیفری و دعاوی
- انجام و به ثمر رساندن موارد و مسئولیت در قبال آنها
- داشتن رزومه و سابقه قابل ارائه
- در مطالعه پرونده و همچنین صحبت با مشتری برای تسلط بر تمام ابعاد پرونده دقت زیادی داشته باشید
- داشتن فن بیان و توانایی قوی برای متقاعد کردن طرف مقابل به ویژه در دادگاه
- دقت و سرعت عمل در رسیدگی به امور پرونده
- داشتن زمان بندی مناسب برای پیگیری پرونده
بهترین وکیل خانواده در تهران گروه حقوقی اوان
طلاق توافقی با توجه به شرایطی که دارد و با وجود مراحل مختلف دادرسی و همچنین نیاز به دانش و تخصص حقوقی کافی در این زمینه، وجود وکیل را برای طی مراحلی مهم و گاه ضروری کرده است.
زیرا در غیر این صورت ممکن است هر یک از زوجین در این راه با مشکلات ریز و درشت زیادی از جمله صرف زمان طولانی برای گرفتن رای هزینه های گزاف دادگاه به دلیل ناآگاهی از روند رسیدگی، عدم دفاع صحیح از خود مواجه شوند.
بنابراین اگر به هر دلیلی تصمیم قطعی خود را مبنی بر طلاق گرفته اید، توصیه می شود برای انجام مراحل دادرسی و رسیدگی قضایی به یک وکیل دادگستری واجد شرایط و با تجربه مراجعه کنید.
حال ممکن است بسیاری از عزیزان با این سوال مواجه شوند که:
- بهترین وکیل طلاق کیست؟
- معیارهای انتخاب وکیل طلاق توافقی چیست؟
- آیا گرفتن وکیل برای طلاق توافقی گران است؟
دادگاه خانواده:
در حالت کلی، همه دعوا های حقوقی می بایست در دادگاه های عمومی دادگستری ثبت شوند ولی بعضی از موارد، به خاطر تخصصی تر بودن موضوع و در مواردی به خاطر حساسیت ویژه؛ دارای دادگاه های اختصاصی هستند که ساختار آن ها شاید کمی با دادگاه های عمومی متفاوت باشند. دادگاه اختصاصی خانواده، یکی از مراجعی است که به این دسته از دعاوی رسیدگی می کند.
دادگاه خانواده دادگاهی اختصاصی است که به موجب قانون حمایت خانواده برای رسیدگی به امور و دعاوی خانوادگی ایجا شدهاست
به سبب قانون حمایت از خانواده، وظایف دادگاه خانواده محدود به موارد صلاحیت دادگاه خانواده می شود که در ادامه این موارد برای شما شرح داده خواهد شد.
دادگاه خانواده صلاحیت رسیدگی به چه موضوعاتی را دارد؟
ماده ۴ قانون حمایت خانواده به این پرسش، پاسخ دادهاست. طبق این ماده، دعاوی مربوط به موضوعات زیر در صلاحیت دادگاه خانواده قرار دارد:
۱. نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن
۲. نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
۳. شروط ضمن عقد نکاح
۴. ازدواج مجدد
۵. جهیزیه
۶. مهریه
۷. نفقه زوجه و اجرتالمثل ایام زوجیت
(اجرتالمثل به اجرتی گفته میشود که زن بخاطر انجام کارهایی که از لحاظ شرعی و قانونی وظیفه انجام آنها را ندارد و به دستور همسر خود آنها را انجام میدهد، دریافت میکند)
۸. تمکین و نشوز
(تمکین به معنای انجام وظایف زناشویی و نشوز به معنای عدم انجام این وظایف میباشد)
۹. طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن
۱۰. حضانت و ملاقات طفل
(حضانت حق و تکلیفی است که والدین در خصوص نگهداری و سرپرستی کودک دارد)
۱۱. نسب
۱۲. رشد، حجر و رفع آن
(حجر به حالتی گفته میشود که شخص بخاطر صغیر، مجنون یا سفیه بودن توانایی انجام اعمال حقوقی و اداره امور مالی خود را ندارد)
۱۳. ولایت قهری، قیمومت، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان
۱۴. نفقه اقارب
۱۵. امور راجع به غایب مفقودالاثر
۱۶. سرپرستی کودکان بیسرپرست (فرزندخواندگی)
۱۷. اهدای جنین
۱۸. تغییر جنسیت
تمامی دعاوی فوق در دادگاه خانواده با موضوع و محوریت دعاوی خانواده مورد بررسی قرار می گیرند. به مجموعه ای از قوانین که بر موضوعات بالا نظارت داشته باشد؛ قوانین حمایت از خانواده می گویند. هر کدام از این اختلافات و دعاوی قوانین خاص خود را دارا میباشد که در تخصص افرادی است که، به آنان وکیل متخصص در حیطه دعاوی خانوادگی گفته می شود.
موارد صلاحیت شورای حل اختلاف برای رسیدگی به دعاوی خانوادگی چیست ؟
در صورت وجود دو شرط اساسی دعوای خانوادگی در شورای حل اختلاف مطرح میشود.
در ماده ۴ قانون حمایت از خانواده گفته شده: رسیدگی به دعاوی مربوط به جهیزیه، مهریه و نفقه در صلاحیت دادگاه خانواده قرار دارد، اما دعاوی مربوط به مهریه، جهیزیه و نفقه در صورت وجود دو شرط در شورای حل اختلاف مطرح میشود.
بر اساس قانون در صورتی که مبلغ مهریه، نفقه و جهیزیه تا ۲۰ میلیون تومان باشد این دعوا در دستور کار شورای حل اختلاف است برای مثال اگر خانمی بخواهد مهریه خود را از همسرش بگیرد مبلغ مهریهاش باید تا ۲۰ میلیون تومان باشد، و به شورای حل اختلاف مراجعه کند، اما در مواردی که مبلغ مهریه بیش از ۲۰ میلیون تومان باشد زن باید به دادگاه خانواده مراجعه کند.
در صورتی که پیش از طرح دعاوی مربوط به جهیزیه، نفقه و مهریهی تا ۲۰ میلیون تومان، دعوای طلاق مطرح نشده باشد، چون طلاق از اموری است که در صلاحیت دادگاه خانواده قرار دارد. اگر دادگاه خانواده حکم طلاق را صادر کند، در همین حکم تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه را هم مشخص میکند و دیگر نیازی به رسیدگی شورای حل اختلاف نیست.
بهترین وکیل برای طلاق توافقی
وکیلی است که علاوه بر تحصیل در رشته مربوطه و اخذ پروانه پایه وکالت، تخصص کافی و تجربه فراوان در دعاوی خانوادگی اعم از طلاق توافقی یا یک طرفه داشته باشد.
- علاوه بر داشتن صداقت
- ثبات و انضباط
- اخلاق
- امانت داری در مورد موکلین
- انصاف در اخذ حق الوکاله
و بسیاری موارد دیگر که می توانید برای دانستن برخی از این موارد با یک وکیل مشورت کنید که در انتخابتان به شما کمک زیادی می کند.
بدین ترتیب با توجه به مطالب گفته شده و تحقیق و مشاوره بهترین وکیل خانواده و طلاق را برای امور خود انتخاب نمایید.
دوستان عزیز اگر با سوالی در مورد طلاق توافقی و سایر موارد مرتبط با آن مواجه هستید و یا نیاز به گرفتن وکیل برای طلاق توافقی دارید می توانید با گروه وکلای حقوقی اوان تماس گرفته و سوالات و مشکلات خود را در قالب مشاوره از ما بپرسید.
هیات تحریریه اوان : سالار مرشدی
از طریق دکمه زیر میتوانید لینک صفحه را اشتراک گذاری کنید.