پس از مطالعه، در صورت مفید بودن، این متن را برای دیگران نیز ارسال نمایید تا آنها نیز از مطالعه مفید آن بهرهمند شوند.
پس از مطالعه، در صورت مفید بودن، این لینک را برای دیگران نیز ارسال نمایید تا آنها نیز از مطالعه آن بهرهمند شوند.
زمانی که با دعاوی بانکی مواجه شدید دو راهکار دارید. خودتان از پرونده حقوقی بدون تسلط و آگاهی از قوانین ومقررات دفاع کنید یا از وکالت وکیل بانکی تهران که بر قوانین و مقررات بانکی تسلط دارد بهره مند شوید.
بهترین وکیل بانکی تهران، وکیلی است که در خصوص دعاوی بانکی قابل طرح در مراجع قضایی دارای تخصص و تسلط کامل بر قوانین ومقررات می باشد.
اگر برای دریافت مشاوره امور بانکی، به دنبال وکیل متخصص امور بانکی هستید، با گروه وکلای اوان همراه باشید. گروه وکلای اوان با بهرمندی از مجرب ترین وکلای بانکی تهران مشاور شما در امور بانکی باشد.
فهرست مطالب
کاربر گرامی، در صورت نیاز به مشاوره حقوقی متخصص و باتجربه، کلیک نمایید.
دعاوی بانکی
دعاوی بانکی یکی از پیچیده ترین و مهمترین دعاوی حقوقی است که در دادگاه حقوقی رسیدگی می شود.
از جمله دعاوی بانکی می توان به:
دعاوی تعهدات ارزی،
دعاوی ابطال قراردادهای بانکی،
دعاوی ضمانت نامه های بانکی،
دعاوی املاک در رهن بانک،
دعاوی ابطال اجرائیه بانک،
توقیف عملیات اجرای ثبت،
ابطال مزایده اشاره نمود. چگونگی طرح دعوی و ارائه دادخواست در دعاوی بانکی و دفاع در مقابل دعاوی مطروحه از سوی بانک ها مستلزم تجربه و دانش تخصصی حقوق بانکی و آگاهی و بینش کامل از مقررات قانونی و قواعد حقوقی می باشد که این مهم در صلاحیت وکیل بانکی می باشد.
انواع دعاوی بانکی
وکیل بانکی تهران، انواع دعاوی بانکی را به شرح ذیل بیان نموده است:
دعوای مطالبه وجه نقد میتواند به موجب صدور جک، سفته یا برات مطرح شود که توسط بانک به طرفیت اشخاص حقیقی یا حقوقی اقامه میگردد. همچنین، خواسته الزام به ایفای تعهدات از سوی بانک علیه اشخاص شامل مواردی است که بانک در پی الزام اشخاص به ارائه وثایق ملکی جهت وصول مطالبات خود میباشد.
علاوه بر این، ممکن است بانک دعوایی به منظور الزام به تنظیم سند رسمی ملک مورد وثیقه به نام خود مطرح نماید. همچنین، طرح دعوای بانک علیه اشخاص میتواند در قالب دعاوی ورود ثالث یا جلب ثالث و یا دعاوی تقابل صورت پذیرد.
از دیگر موضوعات مرتبط میتوان به دعاوی مربوط به ضمانتنامهها یا اعتبار اسنادی اشاره کرد که به منظور احقاق حقوق بانک و جبران خسارات یا وصول مطالبات مطرح میگردند.
شبکه های اجتماعی اوان
|
انواع قراردادهای بانکی
قراردادهای استخدامی کارکنان بانک در قالب استخدام رسمی یا قراردادی
قرارداد خرید تجهیزات و لوازم مورد نیاز بانک از اشخاص تاجر و غیر تاجر
قرارداد بانکی در قالب عقود جعاله و مضاربه
قرارداد مشارکت در ساخت یا مشارکت در بخش بازرگانی تولید و خدمات
قرارداد رهن، در وثیقه گرفتن اموال غیر منقول و منقول در ازای پرداخت پول وام بانک
قراردادهایی اطلاق میشود که شامل مواردی چون ازدواج، تعمیر یا تأمین مسکن، هزینههای درمان و کمک هزینههای تحصیلی میگردد.
قرارداد سلف نیز شامل توافقی است که به موجب آن بانک محصولات تولیدی مشتری را خریداری کرده و بهای آن کالا را به صورت نقدی پرداخت مینماید، در حالی که تحویل کالا در آینده صورت میگیرد.
علاوه بر این، قرارداد اجاره به شرط تملیک در حوزههای مختلف از جمله صنعت و معدن، خدمات، کشاورزی و ساختمان به کار میرود و به این ترتیب امکان واگذاری مالکیت پس از انجام قسطهای مربوطه را فراهم میآورد.
وکیل دعاوی بانک به عنوان نماینده قانونی بانک در پیگیری موارد حقوقی و دعاوی مختلف فرایند قانونی را هدایت کرده و به دفاع از حقوق و منافع بانک میپردازد.
تخلفات بانکی
وکیل بانکی تهران، به این موضوع اشاره میکند که بر اساس بخشنامههای واضح بانک مرکزی، بانکها مجاز به اعطای تسهیلات با هر رقم و درصدی نبوده و باید از نرخهای مشخصشده توسط بانک مرکزی تبعیت کنند. با این حال، در مواردی مشاهده شده است که به برخی تولیدکنندگان وامهایی با نرخ بهرهای تا دو برابر نرخ اعلامی بانک مرکزی اعطا گردیده است. این تخلف منجر به این شده که تولیدکنندگان به دلیل جرائم ناشی از تسهیلات اعطایی، تقریباً تمام داراییهای خود را به بانک واگذار کنند.
اعطای تسهیلات با عنوان مشارکت مدنی اقساطی
در خصوص اعطای تسهیلات تحت عنوان مشارکت مدنی اقساطی، بانکها موظفند بر اساس عقود شرعی و اسلامی که توسط بانک مرکزی تهیه شده است، عمل نمایند و قراردادها را طبق الگوهای قراردادی معین تنظیم کنند. با این حال، بانکها به اجرای این الزامات عمل نکرده و به دلخواه خود قراردادهایی را منعقد کردهاند که نتیجه آن آسیب جدی به تولیدکنندگان بوده است.
بلوکه نمودن بخشی از تسهیلات اعطایی به مشتریان در زمان اعطای تسهیلات
بر طبق نامه شماره ۹۲۶۶۸/۹۱ مورخ ۱۰/۳/۹۱ بانک مرکزی به کلیه بانک ها و موسسات مالی این اقدام مغایر با روح قانون عملیات بانکی بدون ربا بوده و ممنوع می باشد. و این در حالی است که بانک ها مکرراً مرتکب این اقدام شده اند که موجب تضعیف شدید تولیدکنندگان شده است.
رعایت نکردن تسهیم بالنسبه به استناد بخشنامه شماره ۱۰۵۹۷۲/۸۸ مورخ ۱۶/۵/۸۸ بانک مرکزی
مبالغ پرداختی از سوی مشتریان باید بعد از سر رسید تسهیلات اعطایی بین سه جزء اصل تسهیلات، سود، وجه التزام (جریمه) تسهیم بالنسبه گردد و این در حالی است که بانکها مبالغ پرداختی تولیدکنندگان را اول از جریمه کسر می نماید و اگر مبلغی باقی باشد از اصل کسر می نمایند و در این حالت، تولید کننده سال ها پول می پردازد و همیشه هم بدهکار بانک است. چنانچه امر مزبور رعایت می شد بسیاری از دیون تولیدکنندگان به بانکها تسویه شده بود و هم اکنون هیچ بدهی نداشتند.
فرمول های محاسبه جرائم وام ها
وکیل بانکی تهران، فرمول محاسبه وجه التزام در قراردادهای بانکی تسهیلات را شرح داده است. نظر به اینکه طبق بخشنامه شماره ۱۸۴۸۴۷/۹۴ مورخ ۷/۷/۹۴ بانک مرکزی نرخهای وجه التزام پلکانی که سابقاً مورد عمل در بانک ها بوده صراحتاً حذف شده و بانک ها فقط حق مطالبه شش درصد جریمه را دارند و این در حالی است که برخی از بانک های عامل با کمال اقتدار و برخلاف بخشنامه مزبور جرائم چهارده درصد و حتی هجده درصد نیز اعمال نموده اند. تسهیلات باید طبق یکی از عقود تنظیم شده بانک مرکزی به مشتری اعطاء شود و در غیراینصورت غیر قانونی است.
- بانکهای عامل به طور غیرقانونی و برخلاف اصول شرعی در عقود مضاربه، شرایطی را برقرار کردهاند که در آن سود و زیان به صورت مشترک بین عامل و مضارب تقسیم نمیشود و سود به صورت قطعی تعیین میگردد، که این موضوع مغایر با ضوابط و قراردادهای مصوب بانک مرکزی است.
- در قراردادهای مشارکت مدنی که پیش از بهرهبرداری از پروژه هیچ سودی به دست نمیآید، بانکها از ابتدا سودهای مقطوعی را محاسبه و اخذ میکنند. در حالی که بر اساس مصوبات و بخشنامههای روشنی که توسط بانک مرکزی صادر شده، باید پس از بهرهبرداری از پروژه و با اطلاع از سوابق حسابرسی و دفاتر مشترک، سود و زیان واقعی مورد ارزیابی قرار گیرد و نه به صورت مقطوع.
- تخلفات در زمینه نرخ تسهیلات، مسدود کردن بخشهایی از تسهیلات، عدم رعایت اصول تسهیم بالنسبه و عدم رعایت حدود مجاز جریمهها، همگی موجب میشود که بدهی واقعی تولیدکننده به بانک نه تنها دو برابر بلکه به چندین برابر بدهی اصلی او افزایش یابد.
- اکثریت قریب به اتفاق قراردادهای منعقده با تولیدکنندگان به صورت سفید امضا تهیه شده و به گونهای است که بانکها پس از چندین سال از تاریخ اعطای وام، در زمان آغاز اقدامات قانونی، به دلخواه خود (که این نکته بار دیگر تأکید میشود، خارج از ضوابط بانک مرکزی صورت میپذیرد) این قراردادها را پر میکنند. متأسفانه، محاکم نیز با استناد به این که با امضای سفید، تولیدکنندگان وکالت به بانک دادهاند، به طور ضمنی از این اقدامات غیرقانونی حمایت مینمایند.
انواع قراردادهای بانکی
وکیل بانکی تهران، یکی از مهمترین دعاوی بانکی را قراردادهای بانکی بیان کرده است. قراردادهای بانکی انواع متفاوتی را در بر می گیرند و برخی از آنها از اهمیت بیشتری نسبت به سایر قراردادها برخوردارند این موارد عبارتند از:
قرارداد تسهیلاتی مضاربه
قرارداد مشارکت مدنی
قرارداد فروش اقساطی
قرارداد اجاره به شرط تملیک
قرارداد جعاله
قرارداد تسهیلاتی مضاربه
طبق آئیننامه مصوب شورای پول و اعتبار، قرارداد مضاربه به قراردادی اطلاق میشود که به موجب آن یکی از طرفین (مالک) مسئول تأمین سرمایه نقدی میگردد، با این قید که طرف دیگر (عامل) به تجارت با آن سرمایه پرداخته و در سود حاصل از آن شریک خواهند بود.
خصوصیات عقد مضاربه به صورت زیر است:
عقد مضاربه از نوع عقود جایز بوده و در دسته تسهیلات کوتاهمدت قرار میگیرد، که حداکثر مدت آن یک سال است.
مضاربه به منظور انجام فعالیتهای بازرگانی به مشتریان ارائه میشود و مصرف آن صرفاً محدود به بخش بازرگانی است.
معاملات مضاربه در شرایطی که کالا خرید و فروش میشود و نیاز به تغییر ظاهری یا ماهوی ندارد، قابل اجرا میباشد.
نقش مالک و عامل در این قرارداد به وضوح از یکدیگر جداست. مالک تنها تأمینکننده سرمایه خواهد بود و نمیتواند وظایف عامل را به عهده بگیرد. از سوی دیگر، عامل فقط به عنوان مجری و انجام دهنده کار مسئولیت خواهد داشت.
مسئولیت حفظ سرمایه بر عهده عامل خواهد بود و این مسئولیت مشابه مسئولیتی است که بهطور قانونی بر عهده امین قرار دارد، مگر در مواردی که عامل دچار تفریط یا تعدی شود. در این صورت، عامل ضامن سرمایه نخواهد بود و مسئول خسارات ناشی از فعالیتهای تجاری نیز نخواهد بود، مگر اینکه در متن قرارداد بهطور صریح این موضوع قید شده باشد یا در انجام وظایف خود دچار تخلف گردد.
موضوع مضاربه
موضوع قرارداد مضاربه میتواند شامل موارد زیر باشد:
خرید و فروش کالا در بازار داخلی
صادرات کالا به کشورهای دیگر
واردات کالا از سایر کشورها
تعیین نسبت و سهم سود بانک از عملیات مضاربه
عواملی که در تعیین نسبت و درصد سهم سود بانک تأثیرگذار هستند عبارتند از: ارزش خدمات و تخصص عامل، تجربه و سوابق کاری وی، سطح خطرات احتمالی مرتبط با معامله، نوع کالا، شرایط اقتصادی، شخصیت عامل، مدیریت عملیات و منابع مالی سپردهگذاران.
بهطور کلی، سهم سود بانک باید به گونهای تعیین گردد که حداقل میزان سود مورد انتظار این نهاد تأمین شود. برای محاسبه حداقل سود مورد انتظار بانک، از فرمول زیر بهرهبرداری خواهد شد:
مدت به روز x نرخ سود x سرمایه مضاربه= حداقل سود مورد انتظار
قرارداد مشارکت مدنی
بر اساس دستورالعمل اجرایی مربوط به قانون عملیات بانکی بدون ربا، مشارکت مدنی به معنای ترکیب سهمالشرکههای نقدی و غیرنقدی متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی مختلف به شکل مشاع و با هدف کسب منفعت طبق قرارداد است. موضوع مشارکت در قراردادهای مربوطه باید به طور دقیق و کامل تعیین شده باشد و شعب بانک موظفند قبل از اقدام به انعقاد قرارداد مشارکت مدنی، عملیات مربوط به آن را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنند که اصل سهمالشرکه و سود مورد انتظار از مشارکت مدنی در طول مدت قرارداد قابل بازگشت و تسویه باشد.
تشکیل و تحقق شرکت مدنی منوط به آن است که شرکاء مطابق قرارداد، سهمالشرکههای نقدی خود را به حساب مخصوصی که در بانک به منظور شرکت افتتاح میشود، واریز نمایند. پرداخت سهمالشرکه میتواند به صورت همزمان توسط تمامی شرکاء انجام گردد یا به دفعات و در زمانهای مختلف صورت پذیرد.
قرارداد فروش اقساطی
فروش اقساطی به معنای انتقال عین به بهایی معین به شخص دیگری است، به طوری که تمام یا بخشی از این بها به صورت اقساط مساوی یا غیرمساوی در تاریخها یا سررسیدهای مشخصی دریافت میشود. این نوع فروش، جزء عقود لازم محسوب میشود و تابع احکام و مقررات ویژه عقود لازم میباشد.
در معاملات فروش اقساطی، تمدید سررسید قرارداد مجاز نبوده و اقساط مقرر باید طبق قرارداد وصول شود. در معاملات فروش اقساطی، عامل مهم تعهد متقاضی بر خرید و مصرف اموال مورد تقاضا می باشد و بانک ها مطلقا از خرید اموال بدون وجود متقاضی و تعهد او، به قصد فروش و یا نگهداری آنها منع شده اند، لذا بلافاصله پس از خرید باید اموال خریداری شده در اختیار متقاضی قرار گیرد تا نقش اصلی بانک به عنوان واسطه وجوه بودن محفوظ بماند.
مورد استفاده و کاربر فروش اقساطی در امور تولیدی و خدماتی است و استفاده از آن در امور بازرگانی و شخصی و نظایر آن مجاز نمی باشد.
قرارداد اجاره به شرط تملیک
اجاره به شرط تملیک عقدی است لازم که طرفین، متعهد به انجام تعهدات طبق قرارداد می باشند و نمی تواند قرارداد را فسخ نمایند مگر در مورد خیارات یا بنابر شروط ضمن عقد لذا در این عقد می توان هر شرطی را که مخالف ماهیت و مقتضای عقد و نیز مغایر شرع مقدس اسلام نباشد در عقد قرارداد منظور نمود.
اجاره به شرط تملیک عقد اجاره ای است که در آن شرط شود مستاجر در پایان مدت اجاره در صورت عمل به شرایط قرارداد، عین مستاجره را مالک شود. لذا بانک مکلف است در پایان مدت اجاره و پس از پرداخت آخرین قسط مال الاجاره در صورتی که کلیه تعهدات مستاجر طبق قرارداد انجام شده باشد عین مستاجره را به مستاجر واگذار و آن را به مالکیت او درآورد.
قرارداد جعاله
جعاله به معنای تعهد شخص (جاعل) برای پرداخت مبلغ یا اجرت مشخص در ازای انجام یک عمل معین بر اساس قرارداد است. این نوع قرارداد تحت عنوان عقدی جایز شناخته میشود و تا زمانی که کار مورد نظر به پایان نرسیده باشد، هر یک از طرفین این حق را دارند که قرارداد را فسخ کنند. بانک میتواند به عنوان عامل یا جاعل در معاملات جعاله شرکت کند، و در هر حال باید از نظر نیاز به انجام عملیات موضوع قرارداد، بررسیهای لازم را انجام داده و از قابلیت اجرای قرارداد و بازگشت تسهیلات اعطایی اطمینان حاصل نماید.
در یک قرارداد جعاله، عامل این امکان را دارد که با کسب اجازه و رضایت جاعل، بخشی از عمل موضوع قرارداد را به شخص دیگری واگذار کند. همچنین، در قرارداد جعاله، دریافت بخشی از اجرت به عنوان پیشپرداخت از جاعل بر اساس مصوبات شورای پول و اعتبار الزامی است.
مدت زمان لازم برای تسویه مطالبات ناشی از جعاله حداکثر ۲ سال تعیین شده است، و در مواردی همچون طرحهای تولیدی و خدماتی، با تأیید بانک، ممکن است این مدت افزایش یابد. اجرتی که بانکها از این طریق دریافت میکنند شامل هزینههای انجام شده و سود مورد انتظار در دوره بازگشت سرمایه است و حداقل میزان سود نیز توسط شورای پول و اعتبار مشخص میشود.
دعوای ابطال قراردادهای بانکی
وکیل بانکی تهران دعاوی ابطال قراردادهای بانکی را به شرح ذیل توضیح داده است:
ابطال قرارداد بانکی به لحاظ مغایرت با شرع و قانون
ابطال قرارداد بانکی به جهت مغایرت با قوانین پولی و بانکی کشور و مصوبات شورای پول و اعتبار
ابطال قرارداد به جهت صوری بودن و نداشتن قصد
ابطال قرارداد به جهت عدم وجود اهلیت قانونی
ابطال قرارداد به جهت ربوی بودن
ابطال قرارداد به جهت عدم تعیین موضوع
ابطال قرارداد به جهت عدم تعیین مدت
ابطال قرارداد به جهت عدم تحقق موضوع قرارداد
ابطال قرارداد به جهت تسویه قرارداد قبلی
ابطال قرارداد به جهت تمدید یا تجدید قرارداد خلاف مقررات و قوانین بانکی
دعوای ملک در رهن بانک
دعوای الزام به فک رهن یکی از دعاوی بانکی می باشد که به جهات ذیل قابل طرح می باشد:
به جهت تسویه دین قرارداد اصلی که مبنای رهن بوده است.
به جهت تقدم سند رهنی بر قرارداد تسهیلات
به جهت معامله فضولی
به جهت وجود وثایق و مرهونه های متعدد
به جهت خارج از طرح بودن مورد رهن در تسهیلات اعطایی به واحد های تولیدی
رأی وحدت رویه شماره ۷۹۴
قراردادهای تنظیمی راجع به سود تسهیلات که بدون رعایت مصوبات بانک مرکزی بوده، غیرنافذ و قابل ابطال خواهد بود.
خلاصه رای وحدت رویه:
برطبق مواد ۱۰، ۱۱، ۱۴ و ۳۷ قانون پولی و بانکی کشور مصوب ۱۳۵۱/۴/۱۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی و ماده ۲۰ قانون عملیات بانکی بدون ربا مصوب ۱۳۶۲/۶/۸ با اصلاحات بعدی و ماده واحده قانون تأسیس بانکهای غیردولتی مصوب ۱۳۷۹/۱/۲۱ و دیگر مقررات مربوط، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تنظیمکننده نظام پولی و اعتباری کشور و ناظر بر حسن اجرای آن است و مصوبات بانک مذکور راجع به حداقل و حداکثر سهم سود بانکها و مؤسسات اعتباری اعم از دولتی و غیردولتی جنبه آمره دارد.
بنا به مراتب و با عنایت به ماده ۶ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹، شرط مندرج در قرارداد اعطای تسهیلات بانکی نسبت به سود مازاد بر مصوبات مذکور باطل است.
وکیل بانکی تهران گروه حقوقی اوان
با توجه به مشکلاتی که مشتریان بانک ها به خصوص تولید کنندگان و فعالان اقتصادی در حوزه تولید داخلی با بانک ها و مراجع ثبتی دارند و اهمیت و حجم زیاد پرونده های دعاوی بانکی در مراجع قضایی و ثبتی گروه وکلای حقوقی اوان دپارتمان خدمات پولی و بانکی با موضوع دعاوی حقوقی و کیفری بانک ها و دفاع از حقوق مشتریان بانک ها در قبال بانک و محاکم و مرجع ثبتی تشکیل داده است.
وکیل امور بانکی در این دپارتمان دارای تسلط و تجربه دفاع عملی در پرونده های دعاوی بانکی است و برتمام قوانین ومقررات نظام پولی و بانکی کشور آگاهی کامل دارد.
سوالات و مشکلات حقوقی خود در زمنیه دعاوی بانکی را با وکیل امور بانکی تهران مربوط به وکلای گروه حقوقی اوان مشورت نمائید تا در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشند.
جمع بندی
در این متون، به بررسی مفاهیم و ویژگیهای مختلف قراردادهای مالی و تجاری مبتنی بر قوانین اسلامی و موازین بانکی پرداخته شده است. موضوعات اصلی شامل مشارکت مدنی و جعاله میباشد که هر یک به نحوی طراحی شدهاند تا امکان کسب منفعت از طریق ترکیب منابع و سرمایهگذاریها را فراهم کند. در مورد مشارکت مدنی، تاکید بر تعیین دقیق موضوع قرارداد و نیاز به بررسی عملیات مرتبط با آن برای اطمینان از قابلیت بازگشت سهمالشرکه و سود پیشبینیشده وجود دارد.
از سوی دیگر، جعاله نیز به تعهد به پرداخت مبلغ مشخص در ازای انجام عملی خاص اشاره دارد و به نوعی انعطافپذیری در امکان فسخ قرارداد تا زمان اتمام عمل را ارائه میدهد. در هر دو مورد، تجزیه و تحلیل دقیق متغیرهای مختلف شامل نوع کار، ریسکها، و نرخ سود بسیار حائز اهمیت است. علاوه بر این، مواردی نظیر پیشپرداخت در جعاله و حداکثر مدت زمان برای تسویه مطالبات، قواعد و الزامات لازم را برای مؤسسات مالی مشخص مینماید. این قوانین و مقررات به منظور حفظ حقوق طرفین و ایجاد اعتماد در روابط مالی و بازرگانی طراحی شدهاند.
سوالات متداول
بهترین وکیل بانکی در تهران وکیلی است که در حوزه حقوق بانکی و مالی تخصص و تجربه کافی داشته باشد. گروه وکلای اوان تلاش نموده با بهرمندی از وکلای مجرب و متخصص در این زمینه با شما همراه باشد.
مشاوره با وکیل بانکی به تحلیل مسائل حقوقی و جلوگیری از مشکلات آینده کمک میکند و به کسب و کار در زمان بروز اختلافات یاری میرساند. برای مشاوره با وکلای گروه اوان در تماس باشید.
هزینهها بسته به تجربه وکیل و نوع خدمات متغیر است. برخی وکلا هزینه ساعتی و برخی دیگر قیمت ثابت تعیین میکنند. بهتر است قبل از انتخاب وکیل، هزینهها را مشخص کنید.
نظرات ارزشمند شما به ما کمک میکند تا خدمات خود را در زمینه وکیل بانکی بهبود بخشیم. لطفاً تجربه خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
از طریق دکمه زیر میتوانید لینک صفحه را اشتراک گذاری کنید.