دسته بندی :

آخرین مطالب سایت

اینستاگرام ما

ما را فالو کنید

وکیل متخصص طلاق تهران

بهترین وکیل طلاق

بهترین وکیل طلاق،۰۹۰۲۱۱۴۶۳۱۷، وکیل طلاق تهران

لینک مقاله را به اشتراک بگذارید:
https://oonelaw.com
The-best-divorce-lawyer

بهترین وکیل متخصص طلاق تهران

وکیل طلاق تهران، وکیلی است که در زمینه دعاوی مربوط به طلاق دارای تجربه و تسلط می باشد. دعاوی مربوط به طلاق یکی از دعاوی حقوقی است که در دادگاه خانواده رسیدگی می شود. در خصوص دعاوی طلاق موارد مهمی همچون مهریه، نفقه، اجرت المثل، تمکین زوجه و عسر و حرج مطرح می شود.

در تمام این موارد بهترین راه حل این است که از مشاوره حقوقی وکیل متخصص طلاق که بر تمام قوانین و مقررات خانواده تسلط دارد بهره مند شوید.

جهت عضویت در اینستاگرام اوان کلیک کنید

 

اینستاگرام کروه وکلای حقوقی اوان
در این مقاله به موضوعات ذیل پرداخته شده است:
  • انواع طلاق
  • طلاق رجعی
  • طلاق بائن
  • طلاق خلع
  • طلاق مبارات
  • آثار طلاق رجعی
  • انواع طلاق بائن
  • عسروحرج
  • موارد عسروحرج
  • انواع طلاق بر اساس درخواست کننده طلاق
  • طلاق از طرق مرد
  • طلاق از طرف زن
  • طلاق توافقی
  • مهریه در طلاق توافقی دوران عقد
  • مطالبه مهریه بعد از طلاق توافقی
  • نفقه زن
  • نفقه بعد از طلاق
  • نفقه زن در طلاق توافقی
  • نفقه فرزند در طلاق
  • وکیل متخصص طلاق تهران گروه حقوقی اوان

انواع طلاق

وکیل طلاق تهران انواع طلاق را به شرح ذیل بیان نموده است.

طلاق رجعی

در این نوع طلاق در مدت عده میتواند بدون نیاز به عقد دوباره به زوجه رجوع نماید و زندگی مشترک را دوباره از نو شروع کنند. بعد از رجوع مرد ازدواج اول با همان شرایط و مهریه قبلی ادامه می یابد. طلاق رجعی از سوی مرد است رابطه زوجیت از بین نمی رود مگر با دو عامل طلاق و انقضای عده.

حق رجوع مرد حتی با قرارداد هم قابل سقط نمی باشد. زن در مدت عده در طلاق رجعی زوجه محسوب می شود و باید در منزل شوهر سکونت داشته باشد در این مدت مرد ملزم به دادن نفقه به زوجه است اگر در این مدت مرد رجوع کرد یک ماه فرصت ثبت آن را در دفترخانه دارند اگر در این مدت یک ماهه نسبت به ثبت اقدام نماید به حبس یا جزای نقدی محکوم می شوند.

 بهترین وکیل طلاق در تهران

طلاق بائن

در این نوع عقد مرد در زمان عده اجازه رجوع به زن را ندارد و اگر قصد رجوع داشته باشد باید تا انتهای مدت عده صبر نماید و بعد از آن دوباره با زن عقد نماید.

طلاق خلع

وکیل طلاق تهران، طلاق خلع را اینگونه توضیح داده است که این نوع طلاق به این صورت واقع می شود که زوجه به دلیل کراهت زیاد نسبت به زوج در مقابل مالی که به شوهر می دهد از وی جدا می شود. این مال می تواند معادل مهریه یا کمتر یا بیشتر از آن باشد.

طلاق خلع از انواع طلاق های بائن است که در آن مرد حق رجوع به زن را ندارد. اگر مرد قبل از وقوع عقد پشیمان شود با رد مالی که به وی بخشیده شده است می تواند اجرای حکم را متوقف نماید. در هر صورت اگر مرد کلا حاضر به متارکه نباشد و زن هم دلیل محکمی برای متارکه نداشته باشد طلاق واقع نمی شود.

طلاق مبارات

طلاقی که هر دو طرف نسبت به هم کراهت دارند و در این نوع طلاق میزان مالی که به مرد بخشیده می شود نباید از میزان مهریه بیشتر باشد. در طلاق خلع و مبارات اگر زن از مالی که بخشیده منصرف شود طلاق از بائن به رجعی تبدیل می شود. طلاق مبارات نام دیگر طلاق توافقی است که طلاق از سمت دو طرف می باشد. در طلاق توافقی زن و شوهر باید بر سر تمام حقوق و تکالیف با هم به تفاهم برسند.

جهت عضویت در کانال تلگرام حقوقی کلیک کنید

 

تلگرام حقوقی

آثار طلاق رجعی

وکیل متخصص طلاق تهران آثار طلاق رجعی را به شرح ذیل بیان نموده است:

  • در مدت زمان عده در طلاق رجعی مرد ملزم به پرداخت نفقه می باشد.
  • زن در دوران عده در طلاق رجعی حق ازدواج با مرد دیگری را ندارد.
  • زن و شوهر در دوران عده از هم ارث می برند.
  • مرد برای ازدواج مجدد در عده طلاق رجعی نیاز به اجازه دادگاه دارد.

انواع طلاق بائن

تمام طلاق هایی که واقع می شوند از نوع طلاق های رجعی می باشند جز در شش مورد که در ذیل به آن ها اشاره می نماییم:

  • طلاق زنی که هنوز باکره است
  • طلاق زن یائسه
  • طلاق زن صغیره
  • طلاق خلع
  • طلاق مبارات

بهترین وکیل متخصص طلاق در تهران

عسروحرج

وکیل طلاق در تهران عسر و حرج را یکی از دلایل طلاق بیان کرده است. عسر و حرج به معنی سختی و مشقت است و اصطلاحا حالتی را در برمیگیرد که زن از ادامه‌ زندگی با همسر خود عاجز و ناتوان شده و تحمل آن زندگی برای او غیرممکن است و هرطور شده می خواهد از همسر خود طلاق بگیرد.

عسر و حرج در ماده‌ ۱۱۳۰ قانون مدنی و تبصره‌های آن بیان شده:

که زن می تواند با اثبات یکی از آنها در دادگاه از همسر خود جدا شود و این جدایی طلاق بائن محسوب می‌شود و در مدت عده برای مرد حق رجوع وجود نخواهد داشت.

در طلاق به علت عسروحرج زن با مراجعه به دادگاه خانواده علت عسروحرج را بیان می‌کند و با ­اثبات آن از دادگاه درخواست طلاق می­‌نماید. دادگاه در صورتی که عسروحرج را ثابت بداند مرد را ملزم می‌­کند که به علت شرایط مشقت‌ باری که برای همسر خود فراهم کرده او را طلاق بدهد و چنانچه اجبار مرد ممکن نباشد زوجه با اذن قاضی و با حکم دادگاه طلاق داده می شود.

موارد عسروحرج
  • ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت ۶ ماه‌ متوالی  یا ۹ ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذرموجه‌.
  • اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر یا ابتلای وی به‌ مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد.
  • محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
  • ضرب ‌و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه‌ به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
  • ابتلای زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا هرعارضه‌ی صعب‌ العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل کند.

انواع طلاق بر اساس درخواست کننده طلاق

هرچند طلاق حق مرد می باشد، اما در شرایطی، زن هم می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند و یا هر دوی زوجین می توانند با توافق به زندگی مشترکشان خاتمه دهند.

لذا انواع طلاق بر اساس درخواست کننده طلاق به شرح زیر است:

طلاق از طرق مرد

برای درخواست طلاق از طرف مرد،  باید تشریفاتی طی شود، هرچند طلاق در گذشته به عنوان یکی از حقوق مرد محسوب می شد اما امروزه رعایت این تشریفات الزامی است که در ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی نیز بر این نکته تاکید شده است مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید. مرد برای این که همسرش را طلاق بدهد باید به دادگاه درخواست گواهی عدم امکان سازش بدهد و پس از آن درصورتی که به دادگاه ثابت کند که امکان ادامه زندگی مشترک برای او وجود ندارد، این گواهی به او اعطا می شود در این فاصله او باید در جلسات داوری شرکت کرده و همه حق و حقوق زن من جمله مهریه، نفقه نحله و از این قبیل را به او بپردازد.

طلاق از طرف زن

طلاق از طرف زن به دو طریق ممکن است، یکی این که وکالت در طلاق، یا در اصطلاح عرفی، حق طلاق داشته باشد و دیگری این که به استناد داشتن شرایط عسر و حرج یا شرایط دیگر، از دادگاه حکم طلاق بگیرد که در زیر هر کدام از این شرایط توضیح داده شده است.

طلاق با داشتن حق طلاق:

مرد می تواند به همسر خود وکالت بدهد که از او طلاق بگیرد، هر چند داشتن این وکالت به این معنی نیست که زن هر زمان که بخواهد می تواند از شوهرش طلاق بگیرد، بلکه باید همچنان تشریفات طلاق را طی کند.

طلاق با داشتن عسر و حرج یا شرایط دیگر:

در قانون پیش بینی شده است که زن می تواند در شرایطی از دادگاه بخواهد تا حکم طلاق او را صادر کند. این شرایط عبات است از این که مرد نفقه اش را نپردازد، شوهر بیشتر از چهار سال غایب باشد و این که موارد عسر و حرج وجود داشته باشد به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد.

وکیل طلاق توافقی
بهترین وکیل طلاق

طلاق توافقی

وکیل طلاق؛ طلاق توافقی و موارد مهم در طلاق توافقی را توضیح داده است. در این نوع طلاق طرفین باهم توافق می کنند که از هم جدا شوند و به زندگی مشترک خود خاتمه بدهند. با این حال طرفین باید تشریفاتی را طی کنند و پس از آن می بایست از دادگاه، تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش کنند.

مهریه در طلاق توافقی دوران عقد

اگر زوجین در دوران عقد (نامزدی)  باشند و زناشویی (نزدیکی) واقع شده باشد، زن می تواند تمام مهریه خود را در هنگام انجام مراحل طلاق توافقی طلب کند و یا آن را ببخشد ولی در صورتی که زناشویی (نزدیکی) در دوران عقد صورت نگیرد و زوجه باکره (دوشیزه) باشد، زوجه می تواند قبل از دادخواست طلاق تمام مهریه خود را طلب کند ولی پس از ثبت دادخواست و طی مراحل طلاق زن مستحق نصف مهریه خود خواهد بود. در این صورت نیز با توجه به اینکه طلاق به صورت توافقی می باشد زوجه می تواند برای مطالبه یا بذل مهریه خود با زوج به توافق برسد.

مطالبه مهریه بعد از طلاق توافقی

در صورتی که زوج متعهد گردد که در زمان های مشخص مهریه را پرداخت کند در صورت خودداری از پرداخت مهریه، زن می توانند از طریق دادخواست مطالبه مهریه اقدام کند. در صورتی که زوجه بابت مهریه خود چک یا سند تجاری دیگر را گرفته باشد، در صورت عدم وصول آن در موعد مقرر نیز می تواند از طریق دادگاه مهریه خود را مطالبه کند. در صورت ازدواج مجدد زوجه پس از طلاق هیچگونه مانعی برای اخذ مهریه قبلی از همسر سابق وجود نداشته و همچنان زن می تواند مهریه خود را دریافت کند.

وکیل ظلاق تهران

نفقه زن

از جمله مهمترین حقوقی که در قانون برای زنان پیش بینی شده است، حق نفقه می باشد.

بر اساس ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی، نفقه زوجه عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل:

  • مسکن،
  • البسه،
  • نان،
  • اثاث منزل،
  • هزینه های درمانی و بهداشتی
  • خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض.

بنابراین، بر اساس این ماده، مرد موظف شده است تا تمامی نیازهای زن را بر اساس عرف جامعه برطرف کند.

نفقه بعد از طلاق

بعد از طلاق زن و مرد، مرد دیگر الزامی به پرداخت نفقه به همسر سابق خود را ندارد. به دلیل اینکه پرداخت نفقه به زن به دلیل سکونت مشترک زن و مرد، تمکین زن از شوهر پرداخت می شده است و حال که زن و مرد از هم جدا شده اند، مرد موظف به پرداخت نفقه به زن نیست.

به همین دلیل است که حتی در صورتی هم که زن و مرد از هم طلاق نگرفته باشند، اما زن از شوهر خود تمکین نکند، مرد الزامی به پرداخت نفقه به زن ندارد. در صورتی که طلاق از نوع طلاق رجعی باشد، زن می تواند تا پایان مدت عده طلاق در منزل همسرش سکونت نماید و مرد هم موظف است که نفقه این مدت را به وی بپردازد تا مدت عده به پایان برسد. اما در مواردی که طلاق از نوع طلاق بائن است، زن حق نفقه در دوران عده را ندارد.

نفقه زن در طلاق توافقی

وکیل طلاق بیان کرده است که برطبق ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده دادگاه مکلف است در پرونده های طلاق حتی طلاق توافقی تکلیف نفقه زوجه را نیز تعیین نماید.

اما مبنای طلاق توافقی، توافق زوجین است بنابراین نفقه در طلاق توافقی وابسته به توافق زوجین است. باتوجه به اینکه طلاق های توافقی به صورت طلاق خلعی است زوجه در ایام عده مستحق نفقه نخواهد بود.

در نهایت نفقه در طلاق توافقی کاملا وابسته به اراده زوجین و توافق آنهاست. زوجین می توانند با یکدیگر مبلغی را به عنوان نفقه تا پایان عده زن توافق نمایند که در صورت باکره نبودن به زن پرداخت شود.

نفقه فرزند در طلاق

بهترین وکیل طلاق در خصوص نفقه فرزند در طلاق بیان نموده است که نفقه وظیفه قانونی پدر است حتی زمانی که مادر عهده دار حضانت فرزندان است.

برطبق ماده ۱۹۹۹ قانون مدنی پرداخت و تامین نفقه اولاد به عهده پدر است و در صورت که پدر فوت کرده باشد یا قادر به پرداخت نفقه فرزندان نباشد. پرداخت نفقه به عهده پدر بزرگ خواهد بود و در صورتی که جد پدری هم زنده نباشد یا نتواند نفقه بپردازد، تامین هزینه ها به عهده مادر خواهد بود.

فرزندان یا فردی که مسئولیت  سرپرستی و نگهداری فرزندان را به عهده دارد، می تواند علیه وی در این رابطه به دادگاه شکایت کند. آنها می توانند با ارائه دادخواست به دادگاه و دریافت رای قطعی به میزان نفقه تعیین شده اموال و دارایی پدر را به نفع خود توقیف کنند و همچنین بار کیفری عدم پرداخت نفقه درماده ۶۴۲ قانون مجازات اسلامی از ۳ ماه و یک روز تا ۵ ماه حبس تعیین شده است.

اما در طلاق توافقی، زوجین می توانند در مورد نفقه فرزندان توافق انجام بدهند و تعیین کنند که پرداخت نفقه به عهده چه کسی است و همچنین به چه میزان باید پرداخت شود که در صورت عدم توافق زوجین می توانند از دادگاه تقاضا کنند.

The best divorce lawyer

وکیل متخصص طلاق تهران گروه اوان

نقش بهترین وکیل طلاق در پرونده هایی که در خصوص خانواده و روابط زوجین در دادگاه ها مطرح می شود مشخص است.

وکیل طلاق توافقی; وکیلی است که علاوه بر اطلاعات کامل که در مورد امور حقوقی دارد در خصوص قوانین مربوط به خانواده و روابط زوجین تسلط کامل دارد. پرونده طلاق یکی از پرونده های پرحجم در دادگاه های خانواده می باشد که به دلیل عدم اگاهی زوجین از قوانین حقوقی خانواده دچار مشکلات زیادی در روند رسیدگی پرونده می شوند.

قبل از هر اقدام قانونی در خصوص طلاق توافقی یا هر نوع دادخواست مطالبه مهریه، دادخواست مطالبه نفقه و اجرت المثل و حضانت فرزند با بهترین وکیل طلاق مربوط به وکلای گروه حقوقی اوان مشورت نمائید.

هیات تحریریه گروه حقوقی اوان

بهترین وکیل طلاق

https://t.me/asaklaw 
  تلگرام گروه حقوقی آساک

 https://www.instagram.com/asaklaw
  اینستاگرام

مشاوره حقوقی:
۰۹۰۲۱۱۴۶۳۱۷

آدرس: 
خیابان شریعتی، بالاتر از باغ سفارت انگلیس، قبل از پل صدر، روبرو پمپ بنزین الهیه، ساختمان سفیران، طبقه ۲

سئوالات حقوقی خود را اینجا از ما بپرسید.

کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود.

www.oonelaw.com

    ترک یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*