دسته بندی :

آخرین مطالب سایت

اینستاگرام ما

ما را فالو کنید

وکیل مالیات بر ارث

وکیل مالیات بر ارث

تماس با وکیل مالیات بر ارث

فهرست مطلب

 

استفاده از وکیل مالیات بر ارث در دعاوی مالیاتی مربوط به ارث امری مهم و ضروری است. با توجه به تغییر قوانین مالیاتی و پیچیدگی های این دعاوی بهره مندی از مشاوره و وکالت وکیل متخصص امور مالیاتی حائز اهمیت است.

مالیات بر ارث شامل اموال و دارایی‌هایی که در نتیجه فوت شخص اعم از فوت واقعی یا فرضی انتقال می‌یابد مشمول مالیات بر ارث خواهد بود. وراث برای استفاده از ماترک متوفی و نیز انجام هرگونه نقل و انتقال یا ثبت اموال و حقوق مالی و برداشت از حساب های بانکی متوفی ملزم به دریافت گواهی واریز مالیات بر ارث می باشند.

وکیل مالیات بر ارث: در موضوع پیچیده مالیات بر ارث که جنبه های حقوقی و مالی دارد میتواند به اشخاص فاقد تخصص در این زمینه کمک نمایند. مالیات بر ارث نوعی از مالیات مستقیم است که بر دارایی‌های باقی‌مانده از افراد پس از فوت آنها تعلق می‌گیرد. وارثان موظف به پرداخت این مالیات بر اساس سهم خود از ارث و نسبت خویشاوندی با متوفی هستند. این مالیات بر ارث برای تمامی اموال منقول و غیرمنقول متوفی اعم از زمین‌ها، مسکن، اوراق بهادار، وسایل نقلیه و دیگر دارایی‌ها محاسبه می‌شود. برای محاسبه مالیات بر ارث، اظهارنامه‌ای توسط ورثان تهیه و به اداره مالیاتی ارائه می‌شود. این مالیات بر ارث به عنوان یکی از منابع تأمین هزینه‌های عمومی و تعدیل ثروت در جوامع استفاده می‌شود. برای مثال، مالیات بر ارث برای ملک مسکونی بر اساس ارزش معاملاتی و برای ملک تجاری و اداری بر اساس ارزش واقعی در تاریخ روز محاسبه می‌شود.این مالیات، یکی از مسائل حقوقی پیچیده است، اما با آگاهی از قوانین مربوطه، وراث می‌توانند به درستی از حقوق خود دفاع نماید در این مسیر مشاوران حقوقی گروه اوان می توانند همراه شما باشند

در این مقاله به موضوعات ذیل پرداخته شده است:

  • تعریف مالیات بر ارث
  • مالیات بر دارایی
  •  نرخ مالیات بر ارث
  • نحوه محاسبه میزان مالیات بر ارث
  • نرخ مالیات بر ارث در قانون جدید
  • نحوه محاسبه مالیات بر ارث درقانون قدیم
  • قانون جدید مالیات بر ارث
  • تغییرات در قانون جدید مالیات بر ارث
  • مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مالیات بر ارث
  • اموال مشمول مالیات بر ارث
  • نحوه رسیدگی به اظهارنامه مالیات بر ارث
  • اموالی که مشمول مالیات بر ارث نیست
  • وکیل مالیات بر ارث گروه حقوقی اوان

مشاورهتعریف مالیات بر ارث

 وکیل مالیات بر ارث، مالیات بر ارث را این گونه تعریف کرده است که مالیات بر ارث  نوعی مالیات مستقیم و از نوع مالیات بر دارایی است. اگر پس ازفوت شخصی، مالی از وی به وارثان برسد، این دارایی مشمول پرداخت مالیات می شود.

در قانون هرگاه مالی از متوفی به ورثه برسد، وراث یا نماینده قانونی آنها موظفند ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ فوت متوفی به سازمان امور مالیاتی مراجعه و با ارائه اسناد مربوطه، صورت اموال و بدهی‌های وی را در اظهارنامه مخصوص مالیات بر ارث گزارش نمایند.

بدین ترتیب، پس از تشکیل پرونده متوفی، گواهینامه مالیات بر ارث صادر و به ورثه داده می‌شود. این گواهینامه تا قبل از سال ۹۵ یکی از مدارک مورد نیاز برای اخذ گواهی انحصار وراثت بوده است. ولی بعد از این تاریخ، انحصار وراثت و مالیات بر ارث از هم جدا شده اند، به این صورت که خانواده متوفی ابتدا گواهی انحصار وراثت را می گیرند و در زمان نقل و انتقال ماترک مالیات آن را می پردازند. در این گواهی اسامی وراث قانونی اعلام و میزان سهم هر یک از آنان مشخص می شود.

 
جهت عضویت در کانال تلگرام حقوقی کلیک کنید
تلگرام حقوقی
 

مالیات بر دارایی

مالیات بر دارایی یک نوع مالیات بر ثروت و دارایی‌های خالص افراد است. برخلاف مالیات بر درآمد عادی که از درآمد در یک سال خاص اخذ می‌شود، مالیات بر دارایی به دارایی‌های مختلف اعم از وجه نقد، وسایل نقلیه، املاک، سهام و اوراق قرضه تعلق می‌گیرد. برای محاسبه مالیات بر دارایی قابل پرداخت، دولت باید سابقه‌ای از تمام دارایی‌های افراد را در دست داشته باشد. این مالیات به عنوان یک مکانیزم برای تعدیل ثروت در جوامعی کاربرد دارد که اختلاف فاحشی در دارایی و ثروت افراد آن جامعه وجود دارد یا در مواردی خاص که نمی‌توان از نوع دیگری از مالیات، مانند مالیات بر درآمد، منابع مالیاتی را جذب کرد.

به طور کلی، مالیات بر دارایی به دارایی‌های خالص افراد اعم از وجه نقد، وسایل نقلیه، املاک، سهام و اوراق قرضه تعلق می‌گیرد. این مالیات به عنوان یک مکانیزم برای تعدیل ثروت در جوامعی کاربرد دارد که اختلاف فاحشی در دارایی و ثروت افراد آن جامعه وجود دارد یا در مواردی خاص که نمی‌توان از نوع دیگری از مالیات، مانند مالیات بر درآمد، منابع مالیاتی را جذب کرد. این مالیات به عنوان یکی از ابزارهای دولت برای تأمین منابع مالی جهت تأمین هزینه‌های عمومی، بهبود زیرساخت‌ها، سلامتی، آموزش و سایر خدمات عمومی استفاده می‌شود. میزان مالیات بر دارایی معمولاً بر اساس ارزش دارایی‌ها و نوع آنها تعیین می‌شود و ممکن است در هر کشور متفاوت باشد. برای مثال، در برخی کشورها، مالیات بر دارایی به عنوان مالیات سالانه در نظر گرفته می‌شود و در برخی دیگر به صورت یکباره در زمان انتقال دارایی‌ها (مانند وراثت) اخذ می‌شود.

 نرخ مالیات بر ارث
وکیل مالیات بر ارث، نرخ مالیات بر ارث را به شرح ذیل توضیح داده است:

نرخ مالیات بر ارث به عوامل مختلفی از قبیل نوع دارایی های متوفی، تاریخ فوت و نسبت وراث با متوفی بستگی دارد. نرخ مالیات بر ارث برای وراث طبقه دوم دو برابر وراث طبقه اول و برای وراث طبقه سوم چهار برابر وراث طبقه اول می باشد. وارثان طبقه اول و دوم نسبت به اموال شهدای انقلاب اسلامی مشمول مالیات بر ارث نخواهند بود.

به طور کلی وراث به سه دسته تقسیم می شوند :

  • وراث طبقه اول: پدر، مادر، زن، شوهر، اولاد و اولاد اولاد
  • وراث طبقه دوم: اجداد، برادر، خواهر و اولاد آن ها
  • وراث طبقه سوم: عمو، عمه، دایی، خاله و اولاد آن ها
نحوه محاسبه میزان مالیات بر ارث

میزان مالیات بر ارث به تاریخ فوت متوفی، نسبت وراث با متوفی و همچنین نوع و ارزش اموال و دارایی‌های به جا مانده از متوفی بستگی دارد. در ایران، قوانین مالیاتی مربوط به ارث در سال ۱۳۹۵ تغییر کرد. بنابراین، اگر تاریخ فوت متوفی مربوط به سال ۱۳۹۴ یا قبل از آن باشد، مالیات بر اساس قانون قدیم محاسبه می‌شود. اگر تاریخ فوت در سال ۱۳۹۵ یا بعد از آن باشد، مالیات مربوطه مطابق قانون جدید به اموال متوفی تعلق می‌گیرد³. برای محاسبه مالیات بر ارث، مراحل زیر را دنبال کنید:

تقسیم بندی وراث

– وراث بر اساس نسبت اولویت خود با متوفی و نسبت سهم الارث، در سه طبقه قرار می‌گیرند:

– طبقه اول: پدر، مادر، همسر، فرزند و نوه

– طبقه دوم: پدربزرگ، مادربزرگ، خواهر، برادر و …

– طبقه سوم: عمو، عمه، دایی، خاله و فرزندان آن‌ها

– سهم الارث وراث بین بازماندگان هر طبقه تقسیم می‌شود؛ اگر در هر طبقه حتی یک نفر از وراث در قید حیات باشد، هیچ ارثی به بازماندگان سایر طبقات تعلق نمی‌گیرد.

محاسبه مالیات

– اموال متوفی را گروه‌بندی کنید.

– مالیات هر گروه بر اساس نرخ‌های مصوب برای آن گروه محاسبه خواهد شد.

محاسبه موارد فوق امری پیچیده است برای بهره گیری از بهترین وکیل دادگستری میتوانید با وکلای گروه اوان تماس بگیرید

نرخ مالیات بر ارث در قانون جدید

وکیل مالیات بر ارث در مورد نرخ مالیات بر ارث در قانون جدید اینگونه شرح داده است که در قانون جدید نرخ مالیات ورثه ای برای انواع مختلف دارایی‌ها از قبیل ملک مسکونی، مغازه، خودرو، حساب بانکی متفاوت است. اما در قانون قدیم نرخ مالیات برای تمام انواع دارایی‌ها یکسان است و مجموع ارزش اموال، تعیین کننده نرخ مزبور است.

به طور کلی در قانون قدیم هرچه ارزش ماترک بیشتر باشد، نرخ مالیات نیز بیشتر خواهد شد. ارث به کلیه اموال،بدهی ها، حقوق و وظایف شخص پس از فوت وی گفته می شود که به شخص دیگری منتقل می گردد که اگر پس از درگذشت شخصی،مالی از وی به وارثان برسد،این دارایی،مشمول پرداخت مالیات میگردد.مالیات بر ارث گونه ای مالیات مستقیم و از نوع مالیات بر دارایی است.

وکیل مالیات بر ارث

نحوه محاسبه مالیات بر ارث درقانون قدیم

مهمترین سوال مطرح در ارتباط با مالیات بر ارث این است که مالیات بر ارث چند درصد است یا به عبارت بهتر نرخ محاسبه مالیات بر ارث به چه صورت می باشد. در قانون عصر گذشته (متوفیان قبل از۹۵/۱/۱ ) مالیات بر ارث، برطبق میزان ترکه متوفی و تعداد وراث متفاوت میباشد.

بدین ترتیب که ماترک متوفی ارزش گذاری شده،پس از کسر دیون و هزینه ها،سهم هر ورثه مشخص میشود و پس از اعمال معافیتها، طبق جدول قانون مالیاتهای مستقیم،میزان مالیات بر ارث هر ورثه تعیین و پرداخت می شود و پس از پرداخت مالیات و صدور گواهی واریز مالیات بر ارث، امکان انتقال ترکه فراهم می شود. اما در قانون جدید مالیات بر ارث (متوفیان بعد از ۹۵/۱/۱) اموال متوفی گروه بندی شده و بر اساس گروه مرتبط، نرخ های متفاوتی دارند.

قانون جدید مالیات بر ارث

اصلاح قانون مالیات های مستقیم در تاریخ ۳۱/۰۴/۹۴ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید; اگر چه این قانون از ابتدای سال ۹۵ اجرایی میشود; اما با توجه به آثار مهم اقتصادی که دارد،توجه فعالان اقتصادی را به خود جلب کرده است.

تغییرات در قانون جدید مالیات بر ارث
 وکیل مالیات بر ارث تغییراتی که در قانون جدید مالیات بر ارث رخ داده به شرح ذیل بیان کرده است:
  • در قانون قدیم متوفیان قبل ازسال ۱۳۹۵; وراث مجتمعا یا منفردا  یا وکیل یا نماینده قانونی یا قیم وراث; ابتدا به اداره امور مالیاتی صلاحیتدار مراجعه و پس از تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث; گواهی تسلیم اظهارنامه ماده ۳۱ قانون مالیات مستقیم دریافت; تا برای مراجعه به شورای حل اختلاف جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنند. ولی در قانون جدید; بدون مراجعه به اداره امور مالیاتی میتوانند; گواهی حصر وراث را از شورای حل اختلاف اخذ کنند.
  • در قانون قدیم کلیه اموال متوفی; از طرف وراث در اظهارنامه مالیات بر ارث; اظهار و بعد از محاسبه مالیات، گواهی واریز مالیات بر ارث همه اموال بصورت یکجا صادر میشد. ولی در قانون جدید،وراث میتوانند ماترک متوفی را بصورت موردی به تاریخ نقل و انتقال،اعلام و پس از پرداخت مالیات،گواهی واریز مالیات بر ارث را اخذ نمایند.
  • وراث در قانون قدیم  حداکثر تا ۶ ماه بعد از فوت متوفی; اظهارنامه مالیاتی خود را به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه می کردند. در غیر اینصورت مشمول جریمه میشدند ولی در قانون جدید جریمه وجود ندارد.
  • در خصوص نرخ های محاسبه مالیات بر ارث نیز تغییراتی رخ داده است.
  • بر اساس اصلاحیه مصوبه ۱۳۹۴/۴/۳۱ قانون مالیات‌های مستقیم در مورد متوفیانی که تاریخ فوت آنها ۱۳۹۵/۱/۱ و بعد از آن است به منظور کسر هزینه‌های کفن و دفن  و واجبات مالی و عبادی وراث یا  نماینده قانونی آنها موظفند ظرف مدت یک سال از تاریخ فوت متوفی اظهارنامه ای حاوی کلیه ماترک متوفی و مطالبات و بدهی ها به انضمام مدارک مربوطه را به اداره امور مالیاتی صلاحیت دار تسلیم نمایند.
 
جهت عضویت در اینستاگرام اوان کلیک کنید
اینستاگرام وکلای اوان
 
مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مالیات بر ارث
وکیل مالیات بر ارث مدارکی که برای تشکیل پرونده مالیات بر ارث لازم است به شرح ذیل بیان کرده است:
  • اصل و کپی شناسنامه متوفی و تمامی وراث و در صورتیکه تسلیم کننده اظهارنامه وکیل یانماینده قانونی وی باشد ارائه وکالت نامه و کپی کارت ملی وکیل الزامی است.
  • گواهی فوت متوفی
  • اصل گواهی انحصاروراثت متوفی مراجع صلاحیت دار
  • اصل وکپی کلیه اوراقی که اثبات کننده حق مالکیت متوفی نسبت به اموال و دارایی هاو حقوق متوفی میباشد.
  • ارائه مدارکی دال بر هزینه های صورت گرفته توسط وراث مرحوم که شامل هزینه بیمارستان درصورتیکه مرحوم در بیمارستان فوت نموده باشد یا ارائه سند ازدواج که جز دیون محقق  متوفی می باشد و یا ارائه مدارکی دال بر پرداخت دیون وواجبات مالی وعبادی که مورد تایید عظام باشد. درصورتی که متوفی دارای وصیت نامه محضری باشد ارائه آن به اداره دارایی الزامی است. # وکیل مالیات بر ارث
وکیل مالیات بر ارث در ادامه توضیح داده است که عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی از سوی وراث یا تسلیم اظهارنامه خارج از موعد مقرر ظرف یک سال از تاریخ فوت موجب تعلق جریمه مالیاتی نخواهد بود لیکن کسر هزینه‌های کفن و دفن واجبات و دیون محقق متوفی از ماترک مشمول مالیات مستلزم تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث در موعد مقرر قانونی ظرف ظرف مدت یک سال از تاریخ فوت متوفی با رعایت سایر مقررات مربوطه می باشد.

اموال مشمول مالیات بر ارث

مالیات بر ارث یکی از انواع مالیات مستقیم است که بر اموال منقول و غیرمنقول فرد متوفی تعلق می‌گیرد¹. برای محاسبه مالیات بر ارث، مهم‌ترین عوامل عبارتند از:

طبقه‌بندی وراث: وراث به سه دسته تقسیم می‌شوند:

دسته اول: شامل فرزندان، همسر، فرزندان فرزندان، پدر و مادر.

دسته دوم: شامل خواهر و برادر، پدربزرگ و مادربزرگ.

دسته سوم: شامل اقوام نزدیک مانند خاله، عمه، عمو یا دایی و فرزندانشان.

ارزش دارایی‌های متوفی: ارزش دارایی‌های متوفی بر اساس نوع دارایی و طبقه وراث محاسبه می‌شود. برای ملک مسکونی، از ۷٫۵% ارزش معاملاتی، برای ملک تجاری و اداری از ۳% ارزش روز، و برای باغ، زمین کشاورزی و اراضی بایر از ۷٫۵% ارزش معاملاتی استفاده می‌شود

با توجه به این عوامل، میزان مالیات بر ارث متفاوت برای هر وراث محاسبه می‌شود.

 

نحوه رسیدگی به اظهارنامه مالیات بر ارث

وکیل مالیات بر ارث نحوه رسیدگی به اظهارنامه مالیات بر ارث را شرح داده که برای وراثی که  اظهارنامه خود را در موعد قانونی ظرف یک سال از تاریخ فوت متوفی تسلیم نمایند ارزش اموال و دارایی‌ها به بهای روز زمان فوت متوفی مورد ارزیابی قرار گرفته و گواهی مربوطه به ترتیب زیر صادر می شود.

در صورتی که کل ارزش روز اموال و دارایی‌های متوفی در زمان فوت کمتر و یا مساوی دیون محقق متوفی واجبات مالی و عبادی و هزینه کفن و دفن باشد اموال و دارایی‌های متوفی مشمول مالیات موضوع ماده ۱۷ قانون مالیاتهای مستقیم نبوده و گواهی موضوع بند ج ماده ۲۶ قانون مالیات مستنقیم مبنی بر بلامانع بودن ثبت یا انتقال یا پرداخت و تحویل اموال دارایی به مراجع ذیربط صادر و درنتیجه مشمول مالیات نمیشود. # وکیل مالیات بر ارث

وکیل مالیات بر ارث

در مواردی که ارزش روز اموال و دارایی‌های متوفی در زمان فوت بیشتر از دیون و حقوق متوفی واجبات مالی و عبادی و هزینه‌های کفن و دفن باشد جمع کل دیون واجبات و هزینه ها به ترتیب از ارزش روز اموال و دارایی‌های مشمول مالیات بر ارث موضوع بندهای ۱ الی ۵ ماده ۱۷ قانون مالیات‌های مستقیم کسر و نسبت به آن بخش از اموال و دارایی ها که معادل ارزش دیون محقق متوفی واجبات مالی و عبادی و هزینه کفن و دفن می باشد.

گواهی مبنی بر بلامانع بودن ثبت یا انتقال یا پرداخت و تحویل اموال  ودارایی غیرمشمول متوفی موضوع ماده ۲۶ قانون مالیات مستقیم صادر و مازاد ماترک حسب مورد در زمان دریافت انتقال و یا ثبت به ماخذ مقرر در ماده ۱۷ قانون مالیات های مستقیم ماشمول مالیات خواهد شد. # وکیل مالیات بر ارث

اموالی که مشمول مالیات بر ارث نیست

وکیل مالیات بر ارث اموالی که مشمول مالیات بر ارث نیست را توضیح داده است; که وجوه بازنشستگی و وظیفه و پس انداز خدمت و مزایای پایان خدمت مطالبات مربوط به خسارت اخراج بازخرید خدمت و مرخصی استحقاقی استفاده نشده و بیمه‌های اجتماعی و نیز وجوه پرداختی توسط موسسات بیمه یا بیمه گذار و کارفرما از قبیل انواع بیمه های عمر زندگی خسارت فوت و دیه و مانند آنها و اموالی که برای سازمان‌ها و موسسه‌های مذکور در ماده ۲ قانون مالیات‌های مستقیم مورد وقف یانذر یا حبس یا صلح واقع گردد به شرط تایید سازمان ها و موسسات مذکور.

وجوه بازنشستگی و وظیفه و پس‌انداز خدمت و مزایای پایان خدمت**: این اموال معاف از مالیات بر ارث هستند.

مطالبات مربوط به خسارت اخراج: اگر متوفی مطالباتی در ارتباط با خسارت اخراج داشته باشد، این مطالبات نیز معاف می‌شوند.

بازخرید خدمت و مرخصی استحقاقی استفاده‌ نشده: اگر متوفی حق بازخرید خدمت یا مرخصی استحقاقی را نداشته باشد، این اموال نیز معاف می‌شوند.

بیمه‌های اجتماعی:اموال مربوط به بیمه‌های عمر و زندگی، خسارت فوت و مشابه آن‌ها نیز از مالیات بر ارث معاف می‌شوند.

  • اثاث البیت محل سکونت متوفی و اموالی که جز ماترک متوفی باشد و طبق اموالی قانون یا احکام خاص مالکیت آنها سلب و یا به صورت بلاعوض در اختیار اشخاص موضوع ماده ۲ قانون مالیات‌های مستقیم قرار گرفته باشد .
  • وراث طبقه اول و دوم نسبت به اموال شهدای انقلاب اسلامی مشمول مالیات بر ارث نمی شود. احراز شهادت برای استفاده از مقررات این ماده منوط به تائید یکی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و بنیاد شهید انقلاب اسلامی حسب مورد می باشد.
  • مهلت پرداخت مالیات بر ارث

    مالیات بر ارث یکی از انواع مالیات مستقیم است که بر اموال و دارایی‌هایی که پس از فوت فرد بر جای می‌مانند، تعلق می‌گیرد.وراث باید لیستی از تمام دارایی‌های شخص متوفی تهیه کرده و ظرف مدت یک سال از تاریخ فوت، این لیست را به سازمان امور مالیاتی تقدیم کنند. این اظهارنامه می‌تواند نظیر اظهارنامه ارزش افزوده برای دریافت مالیات غیرمستقیم مورد استفاده قرار بگیرد و یا برای محاسبه مالیات بر ارث از وراث دریافت شود. لازم به ذکر است که اظهارنامه ماترک متوفی باید تا یکسال پس از فوت او، توسط وراث تهیه و به اداره مالیاتی مربوطه تحویل داده شود. در صورتی که وراث، این اظهارنامه را در زمان تعیین شده به شعبه مالیاتی تسلیم کنند، هزینه‌های کفن و دفن و دیون متوفی از ارث کسر شده و باقی اموال پس از دریافت مالیات بر ارث، بین وراث تقسیم می‌شوند. در غیر این صورت، پس از اتمام این زمان، به هنگام انتقال اموال به وراث، مالیات بدون کسر هزینه‌های کفن و دفن و غیره از آنها دریافت خواهد شد. بنابراین، وراث باید به مهلت تعیین شده توجه کنند تا از کسر هزینه‌های مرتبط با ماترک و انجام مراحل پرداخت مالیات بر ارث بهینه‌سازی کنند.

  • جمع بندی

    به طور خلاصه، باید بدانیم که مالیات بر ارث یک نوع از مالیات نستقیم است و بعد از فوق شخص متوفای او باید پرداخت کنند. این امر یک موضوع پیجیده مالی و حقوقی است که افراد شهصا نمیتوانند اور مالیاتی خود را انجتم بدهند بنابر این تیاز به یک وکیل مالیات ارث دارند تا امور مالیاتی آنها را انجام بدهند، وکیل مالیات بر ارث وظایف دارد از جمله: تهیه اظهارنامه مالیاتی: وکیل مالیات بر ارث باید اظهارنامه‌های حاوی اقلام ماترک را با تعیین ارزش روز زمان فوت و تصریح مطالبات و بدهی‌ها تهیه کند. مشاوره حقوقی:وکیل مالیات بر ارث می‌تواند به عنوان یک منبع اطلاعات قانونی معتبر و متخصص، به افراد کمک کند تا از حقوق خود در این فرآیند حفاظت کنند.

  • سوالات متداول

     

    آیا بر تمام دارای های متوفا نالیات بر ارث تعلق میگیرد؟

    خیر، به برخی از دارای های متوفا مالیات تعلق میگیرد که در ماده ۱۷ قانون مالیات‌های مستقیم موارد شمول مالیات بیان شده.

     

    مالیات بر ارث چقدر است؟

    برای محاسبه نالیات بر ارث باید دارای های شخص را مشخص نمایم و بعد برای هرکدام بر اساس قانون مالیات نستقیم محاسبه نماید شخص باید چه مقدار مالیات پرداخت کند.

وکیل مالیات بر ارث گروه حقوقی اوان

 با توجه به اهمیت و پیچیدگی دعاوی مالیاتی به خصوص دعاوی مالیات بر ارث; مالیات بر ارزش افزوده  قبل از هر اقدام در دفاع از پرونده های مالیاتی; استفاده از وکیل متخصص امور مالیاتی; به خصوص وکیل مالیات بر ارث  امری ضروری است. # وکیل مالیات بر ارث

سوالات و مشکلات حقوقی خود در مورد مالیات بر ارث را با وکیل مالیات بر ارث تهران; وکیل مالیات بر ارث مشهد; وکیل مالیات بر ارث قم; وکیل مالیات بر ارث کرج;  مربوط به وکلای گروه حقوقی اوان مطرح نمائید; تا در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشند.

 
لینک مقاله وکیل مالیات بر ارث را به اشتراک بگذارید:
https://oonelaw.com/inheritance-tax-lawyer
 

    ترک یک پاسخ

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه های مورد نیاز علامت گذاری شده اند*