پس از مطالعه، در صورت مفید بودن، این متن را برای دیگران نیز ارسال نمایید تا آنها نیز از مطالعه مفید آن بهرهمند شوند.
وکیل خوب؛ ۰۹۰۲۱۱۴۶۳۱۷
ممکن است برای بسیاری از شما در یک برهه زمانی خاص دعوا یا شکایتی پیش بیاید که درگیر دادگاه ها و مراجع قضایی شوید. در این زمان انتخاب یک وکیل خوب و منصف از اهمیت بالایی برخوردار است. چرا که با دانش و تخصص های خود قادر است از ضایع شدن حقوق شما جلوگیری کند. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم شما را با ویژگی های یک وکیل خوب و منصف آشنا کنیم تا در صورت نیاز بهترین انتخاب را داشته باشید. فراموش نکنید انتخاب وکیل موضوعی مهم و سرنوشت ساز است. بنابراین برای انتخاب آن دقت لازم را به عمل بیاورید.
وکیل خوب به چه کسی گفته می شود؟
حال سوالی که در ذهن بسیاری از شما ایجاد می شود این است که وکیل خوب به چه کسی گفته می شود؟ باید بدانید وکیل خوب شخصی است که با صداقت، مهربانی و تخصص های خود به موکلش کمک میکند تا بهترین نتیجه را از پرونده های حقوقی دریافت کند. این شخص تمامی جزییات و اطلاعات مهم در دادگاه را در اختیار قاضی قرار میدهد و تلاش میکند تا به بهترین شکل از حقوق موکلش دفاع کند.
وکالت شاخه های مختلفی دارد که هریک تخصص ها مربوط به یک پرونده خاص را دارند. بنابراین اگر قصد دادرسی و پیگیری پرونده ای را دارید با توجه به موضوع شکایت به وکیلی مراجعه کنید که در این زمینه تخصص و توانایی دارد. این نکته را فراموش نکنید که انتخاب وکیل خوب نقش بسیار تاثیرگذاری در نتیجه رای دادگاه دارد. در بسیاری از موارد با اعطای وکالت به وکلا، دیگر نیازی نیست در جلسات دادگاه حضور داشته باشید و وکیل به عنوان نماینده شما این امور را پیگیری میکند. نگران نباشید این فرد به دلیل تخصص های خود قادر است به درستی خواسته شما را در دادگاه بیان و پیگیری کند.
جهت مشاوره و یا اعطای وکالت کلیک کنید
در این مقاله قصد ما صحبت در مورد این است که وکیل خوب چه کسی می تواند باشد و راه های پیدا کردن وکیل خوب چیست؟
اگر به خود و اطرافیانتان نگاه کنید می بینید که این روز ها بیشتر مردم به نوعی با مسائل گوناگون حقوقی درگیر هستند و خواسته یا ناخواسته سروکارشان به مراجع قضایی می افتد.
به همین سبب تمایل مردم نیز به پیدا کردن وکیل خوب بیشتر شده است تا در میان این همه درگیری ذهنی در اجتماع های شلوغ شهری حداقل خیالشان از کسب نتیجه خوب راحت باشد.
اگر به سال های ابتدایی تشکیل کانون های وکلا و شکل گیری وکالت به عنوان حرفه ای خاص و نوین برگردیم می بینیم که از همان ابتدا وجهه وکیل دادگستری در بین عموم مردم به عنوان شخصی محترم و صاحب پرستیژ خاصی شناخته می شود.
تا جایی که آراستگی پوشش و سطح ادب در برخورد و میزان سواد این قشر از جامعه زبان زد عام و خاص بوده است.
دلایل سخت شدن یافتن وکیل خوب
از قدیم الایام تا امروزه وکلا در امور مختلفی کمک حال مردم بوده اند مثل بستن قرارداد و یا مشورت در کاری از نظر حقوقی که این حس اعتماد در دادگاه و رفتن پرونده به مراجع قضایی نیز بوده است.
قبلا به سبب کوچکی شهر ها و کم بودن جمعیت مردم خیلی راحت همدیگر را می شناختند و پیدا کردن متخصص در هر حرفه ای راحت تر بود ولی با بزرگتر شدن شهر ها و پیچیدگی روز افزون مسائل حقوقی پیدا کردن کسی که بتواند از پس مراحل سخت پرونده بر بیاید در این ازدحام شهری کار بسیار سختی شده است.
بعضی از دعاوی نیز کاملا تخصصی هستند. مثلا وکیل خوب آقا برای دادگاه تهران در امور بانکی با وکیل خوب آقا در دعاوی پیمانکاری و یا گمرکی و تعزیرات بلحاظ تجربه و تخصص بسیار متفاوت هستند. این دعاوی کاملا تخصصی و نیاز به دانش و مطالعه و تجربه دارند.
وکیل حقوقی خوب در چه زمینه هایی مشاوره و یا قبول وکالت می کند ؟
وکیل حقوقی فردی است که تمرکز کاری خود را امور حقوقی قرار می دهد . برای اینکه شخصی یک وکیل حقوقی خوب و حرفه ای باشد می بایستی ضمن تسلط بر قوانین حقوقی از جمله: قانون مدنی ، قانون آیین دادرسی مدنی ، قانون اجرای احکام ، قانون تجارت ، قانون صدور چک ، قانون ثبت بر آرای وحدت رویه و نظریات مشورتی قوه قضاییه در امور حقوقی تسلط کافی و وافی داشته باشد.
یک وکیل حقوقی خوب می تواند در اموری همچون دعاوی خانوادگی ، دعاوی قراردادی و مالی ، دعوی ملکی ثبتی ، دعاوی تجاری و اسناد تجاری از جمله چک ، سفته و برات ، دعاوی شرکت های تجاری ، دعاوی ارث دعاوی مربوط به امور شهرداری مشاوره تخصصی و قبول وکالت نماید .
براى نتیجه گیرى بهتر طرح شکایت، از مشاوره با وکلاى حقوقى بهره مند شوید.
پس در ادامه همراه ما باشید تا راه و روش پیدا کردن وکیل خوب را در اختیار شما بگذاریم.
جهت عضویت در کانال حقوقی کلیک کنید
وکالت چیست؟
اگر وکالت را از نظر لغوی بررسی کنیم به معنای سپردن است.
و در بین حقوقدانان و اصطلاح حقوقی به قراردادی که بین موکل و وکیل برای انجام کاری بسته می شود می گویند.
در این بین قانون و قانون گذار نیز تعریف خود را در مورد وکالت دارد.
و در این تعریف:
- وکیل را اقدامگر کاری از سوی فردی دیگر بر طبق قراردادی که ما بین خود بسته اند می داند.
- که این قرارداد تعهداتی را نیز برای هر دو طرف در پی دارد.
در ابتدا تعریفی کلی از وکیل ارائه کردیم و اکنون به بررسی راه و روش و ویژگی های یک وکیل خوب می پردازیم.
دعاوى حقوقى چیست ؟
دعاوی در مراجع قضایی به دو دسته حقوقی و کیفری تقسیم می گردد . دعاوی حقوقی به دعاوی گفته می شود که به حقوق افراد که ناشی از نقض حقوق قراردادی و یا اعمال حقوقی بوده ارتباط دارد .
در دعاوی حقوقی بحث جرم و مجازات منتفی است و صرفا موضوعاتی از قبیل تعهدات قراردادی و خسارات مطرح می باشد . در دعاوی حقوقی افراد عمدتا به دلیل اختالف حساب با طرف دعوی، به دنبال مطالبه حقوق
خود و جبران خسارت ناشی از آن می باشند .دعوی حقوقی اغلب در قانون مدنى بوده و به دو دسته موضوعات مربوط به اموال واشخاص می پردازد.
دسته اموال: موضوعاتی از قبیل مالکیت ، حقوق افراد بر اموال و امالک ، اسناد تجاری ، قرارداد اجاره ، خرید و فروش ، مطالبه طلب و غیره مطرح مى شود.
دسته مربوط به اشخاص: مسائلی که مربوط به امور شخصی افراد همچون تابعیت ، ازدواج ، طالق ، حضانت و… مطرح می باشد.
دعوای حقوقی با دعوای کیفری چه تفاوتی دارد؟
برای آن که دعاوی حقوقی را از دعاوی کیفری تمییز دهیم الزم است تفاوتهایی که میان این دو وجود دارد را بدانیم. وکیل حقوقى باتجربه به برخی از این تفاوتها در ادامه اشاره می کند:
- در دعاوی حقوقی پرونده مستقیما به دادگاه برای رسیدگی فرستاده می شود اما در دعاوی کیفری ابتدا شکایت در دادسرا مطرح می گردد و پس از آن که تحقیقات اولیه انجام گرفت، پرونده به دادگاه کیفری برای صدور رأی ارجاع داده می شود.
- در دعاوی کیفری هزینه دادرسی همیشه مبلغی ثابت است در حالی که همانگونه که بیان شد در دعاوی حقوقی هزینه دادرسی متناسب با خواسته قابل تغییر است و ثابت نیست.
- در دعاوی حقوقی طرفین دعوی خواهان و خوانده نام دارند. در حالی که در دعاوی کیفری به طرفین دعوی شاکی و مشتکی عنه می گویند.
- در دعاوی حقوقی تنها کسی که ذینفع است می تواند دادخواست ارائه دهد ولی در دعاوی کیفری این الزام وجود ندارد و حتی دادستان نیز می تواند شخصا دعوای کیفری مطرح نماید.
از مطالبی که عنوان شد می توان این گونه نتیجه گرفت که دعوای حقوقی زمانی قابل طرح است که یک حقی از فرد بدون آن که جرمی واقع گردد ضایع می شود و در این حالت شخص می تواند برای جبران حق ضایع شده خود دعوای حقوقی مطرح نماید.
حوزه دعاوی حقوقی بسیار گسترده است و موارد زیادی را شامل می شود که در فوق به برخی از مصادیق آن اشاره نمودیم.
توصیه ما این است که افراد در زمان روبرویی با مسائل حقوقی خود اقدامی نکنند و این امر را به وکیل حقوقی باتجربه بسپارند تا از بروز خطاهایی که ممکن است خود بر اثر عدم آگاهی مرتکب می شوند جلوگیری کنند.
از مهم ترین دعاوی حقوقی می توان به موارد زیر اشاره نمود :
مطالبه ثمن، الزام به تنظیم سند رسمی ملک، مطالبات، الزام به تنظیم سند اتومبیل، ابطال سند مالکیت، الزام به ایفاء تعهد، الزام به اخذ پایان کار، الزام به فک رهن،الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی و معامالت، استرداد اموال، اختالف ناشی از پیمانها، ابطال عملیات اجرائی، الزام به ایفاء تعهد، اعتراض ثالث، ورود ثالث، تقابل، جلب ثالث، اثبات اقاله، الزام به تحویل مبیع، حق شفعه، الزام شرکت بیمه به پرداخت غرامت، خلع ید، قلع و قمع بنا، ابطال رأی داور، دعاوی مربوط به حق تالیف، تصنیف و حق اختراع، دعاوی اثبات مالکیت، ابطال اجاره نامه ملک مزروعی، اعتراض به عملیات اجرائی، تخلیه عین مستاجره، اجور معوقه، تجویز انتقال منافع، تعدیل اجاره بها، مطالبه سرقفلی، اجرت المثل، تأمین خواسته، دستور موقت، رفع تصرف، تنفیذ صلح نامه عادی، وقف، تولیت، نصب قیم، انحصار وراثت، تقسیم ترکه، تنفیذ وصیت نامه عادی، عزل قیم، موت فرضی، نفی نسب، چک، سفته، اثبات مالکیت، خلع ید، رفع تصرف، رفع مزاحمت، رفع ممانعت از حق، فسخ قراردادها، ابطال معامله ، قراردادهای پیمانکاری، کارگروکارفرما، بیمه و تامین اجتماعی، اعسار، اعالم ورشکستگی، استرداد اموال، قلع و قمع بنا، ابطال رأی داور، تأمین دلیل.
ویژگی های وکیل خوب
قبل از این که در مورد روش های پیدا کردن وکیل خوب صحبت کنیم بهتر است چند تا از ویژگی های مهم که هر وکیل خوبی باید داشته باشد را بررسی کنیم.
تخصصی شدن مسائل حقوقی ایجاب میکند که وظیفه استیفاى حق و دفاع از دعاوی به اشخاصی سپرده شود که از دانش و صالحیتهای علمی کافی برخوردار باشند.
یک وکیل حقوقى با تجربه باید قبل از هر اقدامی موکل خود را دادرسی کند و بعد از کشف واقع و بررسی دالیل و پی بردن به ذی حق بودن موکل برای دفاع از وی بپاخیزد.
بنابراین یک وکیل حقوقى باید از اطالعات و معلومات و دانش حقوقی الزم برخوردار باشد تا بتواند بهترین راهکار را دربهترین فرصت ممکن شناخته ودرانتخاب نوع دادخواست، شکوائیه و اقدامات قانونی الزم نهایت هوش و کیاست را به کار برد.
چرا باید در انتخاب وکیل دقت کنیم؟
در بالا بیان کردیم که انتخاب وکیل خوب و کاربلد از اهمیت بالایی برخوردار است و باید در زمان انتخاب وکیل دقت بالایی داشته باشید. اما چرا باید در انتخاب وکیل دقت کنیم؟ در پاسخ باید گفت در صورتی که در انتخاب وکیل دقت کنید میتوانید حقی را که احتمالا از شما ضایع شده است را احیا کنید و رای و نظر دادگاه را به نفع شما تغییر خواهد داد. وکیل با تجربه و تخصص های خود و استفاده از راه های مختلف میتواند قاضی را راضی کند تا به نفع شما رای دهد.
مهم ترین ویژگی یک وکیل خوب، امانت است، در واقع وکیل محرم اسرار موکل و امین وی است، و این ویژگى را باید در تمام مراحل وکالت حفظ نماید.
۱- تخصص در موضوع پرونده شما
در ابتدا آن زمینه کاری که وکیل انتخابی شما دارد را بررسی کنید چون که شما برای حل و فصل مشکلاتتان نیاز به شخصی متخصص در حوزه پرونده خود دارید و اگر در انتخاب وکیل حوزه تخصصی او را رعایت نکنید حتی نامی ترین وکیل ها کم ترین کارایی را در پرونده شما خواهند داشت.
۲- ارائه اطلاعات جامع به موکل و آگاهسازی او
وقتی در قدم اول برای مشاوره پیش وکیل می روید او باید علاوه بر داشتن راهکار اطلاعات کاملی از مسیری که پرونده طی خواهد کرد در اختیار شما قرار دهد که این اطلاعات شامل مدت زمان انجام پروسه های مختلف و هزینه های هر مرحله می شود.
۳- داشتن آداب رفتاری مناسب
این مورد از اهمیت زیادی برخوردار است چون که شما نیاز دارید با وکیل خود حس راحتی داشته باشید تا تمامی مشکلات خود را بیان کنید و عدم داشتن رفتار مناسب شما را از بازگو کردن خیلی از مسائل منصرف می کند و این نکته می تواند به ضرر خوود شما تمام شود.
۴- امین بودن در حفظ اسرار موکل
ممکن است برخی سخنان شما دارای ارزش زیادی باشد و همین مورد افراد را ترغیب به سوءاستفاده از آن و کسب موقعیت و مال کند؛
و یا حتی اگر برای دیگران منفعتی نداشته باشد در هر صورتی برای شما ارزشمند است و هرگز نمی خواهید اسرار زندگی شما فاش شود؛
پس بیش از هرچیزی باید از امانت داری وکیل خود مطمئن شوید.
خیلی واضح است که پیشرفت های جوامع و افزایش استفاده از تکنولوژی و راه های ارتباطی و… سبب گردیده مشکلات پیرامون مردم نیز افزایش و پیچیدگی های خاص خود را داشته باشد.
در این شرایط قانون های آن جامعه نیز باید به طبع آن رشد داشته و پاسخگوی تمامی جوانب جامعه باشد.
این روند رو به رشد و توسعه قوانین روز به روز تسلط بر قوانین را سخت تر می کند تا جایی که خود وکلا نیز برای داشتن فعالیت تخصصی در یک یا دو زمینه محدود کار می کنند.
پس با این توضیحات در جامعه کنونی افراد عادی غیر ممکن است از علم کافی برای دفاع از خود برخوردار باشند و راه های پیدا کردن یک وکیل خوب را در ادامه توضیح می دهیم.
وکیل خوب و منصف چه ویژگی هایی دارد؟
برای انتخاب وکیل باید دقت بالایی داشته باشید تا بتوانید بهترین فرد را انتخاب کرده و پیگیری امور خود را به او بسپارید. از این رو دانستن ویژگی های یک وکیل خوب و منصف موضوعی است که در انتخاب وکیل به شما کمک خواهد کرد. از جمله ویژگی های یک وکیل خوب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
داشتن دانش و اطلاعات کافی و تخصصی در تمام زمینه های حقوقی
امانت دار، محرم اسرار و امین بودن
پرهیز از بیان جملات دروغ یا امیدوارانه به موکل
جلوگیری از انتخاب راه نادرست توسط موکلش
شرح مسائل و روند پیشروی پرونده ها برای موکل
برخورداری از ویژگی های اخلاقی و داشتن رفتار محترمانه با قاضی و سایر مسئولان
برخورداری از اعتماد به نفس بالا
داشتن توانایی متقاعد کردن افراد مختلف
داشتن دقت بالا (نداشتن دقت در روند رسیدگی به پرونده ها ممکن است خسارات جبران ناپذیری را به بار بیاورد.)
برخورداری از مهارت سخنوری برای بیان دست دفاعیه ها
توانایی بررسی حجم بالایی از اطلاعات
توانایی انجام چندین کار به طور همزمان (وکیل باید تحمل انجام فشار کاری بالایی داشته باشد.)
شجاع، جسور و عادل بودن
و…
نکاتی که در انتخاب وکیل خوب و منصف به شما کمک میکند!
به مدرک تحصیلی و درجه وکالت فرد توجه کنید.
این نکته را بدانید که همه وکلا وکیل پایه یک دادگستری نیستند. به همین دلیل توجه کنید که اگر دعاوی شما از حساسیت بالایی برخوردار است حتما به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنید. چرا که این افراد تخصص بیشتری در تمامی حوزه های مشکلات قضایی دارند. اما میتوانید برای دعواهایی که حساسیت کمتری دارند از وکلای پایه دو نیز استفاده کنید.
وکیلی را انتخاب کنید که تجربه بالایی دارد.
در تمام حوزه ها تجربه یکی از شروط مهم می باشد. طبیعتا هرچه وکیل تجربه بالاتری داشته باشد راحتتر میتواند مشکل شما را بررسی کرده و استراتژی مناسبی را برای حل مشکلتان به شما معرفی کند.
وکیلی را انتخاب کنید که تخصص های لازم را دارد.
وکالت بسیار گسترده می باشد و هر شاخه به امور خاصی مربوط می شود. از این رو باید با توجه به دعاوی خود وکیل متخصص آن را انتخاب کنید. بی شک هرچه فرد به طور تخصصی تری کار کرده باشد بهتر و راحتتر می تواند به شما کمک کند.
وکیل باید دایره ارتباطی قوی داشته باشد.
توجه کنید وکیلی را انتخاب کنید که با وکلای دیگر و قاضی ها ارتباط قوی تری دارد. چرا که در این صورت میتواند در رابطه با پرونده شما با بقیه مشورت کرده و راحتتر و سریع تر پرونده را حل کند.
در زمان انتخاب وکیل به هزینه ها توجه کنید.
در بسیاری از موارد ممکن هزینه های بالای وکلا به شما امکان انتخاب وکیل خوب را ندهد. طبیعتا هرچه وکیل متخصص تر و با تجربه تر باشد دستمزد بیشتری را نیز باید پرداخت کنید. بنابراین قبل از انتخاب وکیل ابتدا در رابطه با دستمزد و هزینه ها صحبت کنید. و از قبل از چندین دفتر وکالت قیمت بگیرید تا هزینه اضافی را پرداخت نکنید.
جهت عضویت در اینستاگرام اوان کلیک کنید
۱۸ مهارتی که هر وکیل باید از آن برخوردار باشد!
- آشنایی با اصول گزارش نویسی
- مسلط بودن به قوانین حقوق بین الملل
- آشنایی کامل با قوانین دیه
- مسلط به قوانین قراردادهای بین المللی
- داشتن تسلط کافی به قوانین مرتبط با ملک و املاک
- آشنایی کافی با قوانین کیفری
- آشنایی با قوانین مهاجرت
- برخورداری از تسلط کافی بر قوانین مهریه
- داشتن آگاهی از قوانین نظام وظیفه
- مسلط بودن به قوانین و امور حقوقی
- برخورداری از تسلط کامل بر قوانین وصیت نامه
- مسلط به قانون تجارت
- داشتن تسلط کافی از قوانین مرتبط با قانون کار
- مسلط بودن به قوانین اسناد ثبتی
- داشتن شناخت کافی از قوانین انحصار وراثت
- توانایی ارائه مشاوره حقوقی
- توانایی ارائه مشاوره طلاق
- مسلط بودن بر قوانین تابعیت
وکیل خوب برای طلاق
وکیل خوب برای طلاق یکی از واژگانی است که در موتور جستجوگر گوگل بسیار جستجو می گردد. متاسفانه، با توجه به افزایش آمار طلاق کلمه وکیل خوب برای طلاق زیاد مورد جستجو قرار می گیرد.
همانطور که می دانید گروه وکلای حقوقی اوان در بخش خانواده نیز فعالیت می نماید. لذا وکیل خوب برای طلاق را میتوانید پس از مراجعه به دفتر وکالت انتخاب نمایید.
یک وکیل خوب برای طلاق باید از اضطراب و استرس ناشی از دعاوی خانوادگی آشنایی کافی داشته باشد. امید به موکل در کسب نتیجه و بهره مندی از هوش و ذکاوت برای وکیل خوب و مجرب خانواده بسیار مهم است.
وکیل خوب خانواده
وکیل خوب خانواده تمام دعاوی خانوادگی را خوب می شناسد. این وکیل به دلیل کثرت پرونده های خانواده که تاکنون در اختیار داشته است نسبت به دیگر وکلا که به صورت عمومی وکالت می نمایند دعاوی خانوادگی را بهتر پیگیری، طرح و تعقیب می نماید.
یک وکیل خوب خانواده تمام دعاوی خانوادگی را می شناسد و نحوه دفاع در دعاوی خانوادگی را کاملا بلد است.
وکیل خوب از نظر عموم مردم
وکیل خوب از نظر عموم مردم وکیلی است که بسیار مسلط به قوانین حقوقی است. همچنین وکیل خوب از نگاه مردم بسیار با تجربه و مجرب است. وکیل مجرب در صورت داشتن تخصص و دانش حقوقی می تواند بهترین وکیل خوب برای شما باشد.
البته وکیل خوب و مجرب باید بتواند شناخت کافی نسبت به نحوه رسیدگی و سلیقه قضات آن حوزه قضایی داشته باشد.
یک وکیل خوب علاوه بر برخورد مناسب با موکل دارای هوش و درایت در مدیریت پرونده نیز است.
وکیل خوب در تهران
وکیل خوب در تهران وکیلی است حداقل ۵ سال تجربه وکالت در تهران داشته باشد. از این جهت که وکیل خوب در تهران بتواند قضات رسیدگی کننده را خوب بشناسد. وکیل خوب در تهران پس از مطالعه پرونده و بررسی نکات حقوقی و راه های نفوذ و اخذ نتیجه مطلوب، طرح شکایت و یا طرح دادخواست می نماید.
یک وکیل خوب در تهران با توجه به گستردگی و پیچیدگی دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری در تهران باید بتواند از حوصله و صبر برخوردار باشد.
وکیل خوب در تهران را در گروه حقوقی اوان جستجو نمایید.
وکیل خوب در کرج
باید گفت که با توجه به نوع پرونده از این جهت که حقوقی یا کیفری است تعیین می گردد. وکیل خوب در کرج نیز بمانند دیگر شهرها باید دادسرا های کرج را برای پرونده های کیفری و دادگاههای حقوقی را برای پرونده های حقوقی خوب بشناسد.
یک وکیل خوب در کرج را از نحوه برخورد در جلسه اول ملاقات می توانید تشخیص دهید. یک وکیل خوب کرج بسیار توانمند و متخصص است. گروه حقوقی اوان وکیل خوب و مجرب کرج را به شما معرفی خواهد کرد.
وکیل خوب در اصفهان
وکیل خوب در اصفهان یکی از واژگانی است که در گوگل زیاد جستجو می گردد. این نشان از آن دارد که هموطنان اصفهانی برای پیدا کردن وکیل خوب و مجرب در اصفهان از واژه وکیل خوب اصفهان استفاده میکنند.
یک وکیل خوب در اصفهان بسیار توانمند و کارآمد است. وکیل خوب اصفهانی می داند که چگونه طرح دعوا نماید و چگونه برای موکل نتیجه مطلوب و مورد نظر او را اخذ نماید.
فقط در وکالت موکل باید به وکیل خوب اصفهانی اعتماد نماید تا پروسه رسیدگی طی شود.
تعهدات وکیل حقوقى نسبت به موکل
تعهدات وکیل نسبت به موکل در حدود اختیاراتی است که وکیل طبق وکالت نامه تنظیمی که با موکل، امضا نموده است اقدام مى نماید.
در وکالت نامه های رسمی صادره از دفاتر اسناد رسمی و یا وکالت نامه های قضایی بین وکالی دادگستری و موکل، قسمت حدود اختیارات وکیل مشخص شده است که طرفین می توانند طبق خواسته خود حدود و اختیارات وکیل را اعالم نمایند.
تعهدات وکیل حقوقى بستگی به این دارد که وکیل حقوقى تا چه اندازه و در چه موضوعاتی از موکل اختیار و اجازه پیگیری امور را داشته باشد. به عنوان مثال شخصی وکیل می شود که صرفا امورات شهرداری موکل را انجام دهد وشخص دیگر وکیل می شود تا امورات موکل خود را صرفا در دادسرا یا دادگاه بدوی انجام دهد.
وکالت در دعاوی مدنى
در دعاوی مدنی هر یک از طرفین دعوا اجازه دارند حداکثر تا دو نفر وکیل به دادگاه معرفی کنند. وکالی طرفین باید دارای شرایطی باشند که به موجب قانون راجع به وکالت دردادگاهها برای آنان مقرر شده است.
وکالت ممکن است با سند رسمی یا سند غیر رسمی باشد. اگر با سند عادی و غیررسمی عقد وکالت تنظیم شود، در مورد وکالتنامههای تنظیمی در ایران؛ وکیل میتواند زیر وکالتنامه تأیید کند که وکالتنامه را موکل شخصا در حضور او امضا یا مهر کرده یا انگشت زده است و اگر وکالت در خارج از ایران داده شدهباشد، باید به گواهی یکی از مأمورین سیاسی یا کنسولی جمهوری اسالمی ایران برسد. اگر وکالت در جلسه محاکمه داده شود مراتب در صورتجلسه قید و به امضاى موکل مى رسد. چنانچه موکل در زندان باشد ، رئیس زندان یا معاون او باید امضا یا اثر انگشت را تأیید نماید.
وکالت در دادگاههایی که به پروندههای مدنی رسیدگی میکنند شامل تمام اختیارات راجع به محاکمه است جز آنچه را که موکل استثنا کرده باشد. با وجود این، برای دخالت وکیل در بعضی امور، نیاز به تصریح در وکالتنامه دارد مانند:
- وکالت راجع به اعتراض به رأی، تجدید نظر، فرجام خواهى و اعاده دادرسى
- وکالت در سازش و مصالحه
- وکالت در تعیین کارشناس
- وکالت برای درخواست صدور برگ اجرایی و تعقیب عملیات مربوط به اجرای حکم و گرفتن وجوه پرداخت شده به نام موکل و .…
روش های پیدا کردن وکیل خوب
هنگام انتخاب وکیل خوب مردم با اسامی و تعاریف مختلفی مواجه می شوند و ما می خواهیم بررسی کنیم چه راه هایی برای پیدا کردن وکیل خوب مطمئن تر است.
۱- صحبت نزدیک و رودر رو با وکیل
یکی از راه های مطمئنی که از قدیم الایام رایج است همین دیدار از نزدیک است.
شما می توانید با دریافت وقت مشاوره قبلی از وکیل در وقت مقرر حاضر و ضمن گرفتن مشاوره از او نکاتی را نیز بررسی کنید.
این نکات مهم شامل موارد زیر است:
- در حوزه تخصصی پرونده شما فعالیت کند و سابقه کافی در این زمینه داشته باشد
- صحبتش با شما مودبانه باشد و شما احساس راحتی با او کنید.
- نرخی که وکیل برای قبول پرونده پیشنهاد می کند بیشتر و یا کمتر از عرف معمول نباشد.
- سخنان شما را درک کند.
۲- پرس و جو از دانشجویان و یا دانش آموختگان حقوق
دانشجوها یا کسانی که درس خود را تمام کرده اند به طور معمول با وکلای زیادی در زمینه های کاری مختلف در ارتباط اند و شناخت کافی از آنان دارند پس اگر کسی را می شناسید که مورد اطمینان شماست از او برای پیدا کردن وکیل خوب بهره بگیرید.
۳- بررسی موقعیت و نحوه دفتر گروه حقوقی یا دفتر وکالت
هدف ما از مطرح کردن این مورد این نیست که متراژ و یا گران قیمت بودن دفتر وکیل را بررسی کنید خیر.
بلکه مرتب بودن و داشتن نظم خاصی در دفتر نشان از منظم بودن و پیگیری به موقع از سوی وکیل است.
۴- جستجو در فضای مجازی و اینترنت
همان طور که گفتیم استفاده از تکنولوژی در زندگی روزمره همه ما بیش از پیش شده و جایگاه خاصی در زندگی مردم پیدا کرده است.
به همین دلیل وکلا نیز مثل سایر حرفه ها از این قافله عقب نمانده اند و برای معرفی خود و سوابقشان از این فضا به خوبی بهره برده اند.
شما می توانید با استفاده از این بستر وکیل خوب و موفقی که در زمینه پرونده شما سابقه موفقی دارد را پیدا کنید.
برای پیدا کردن وکیل خوب و معتمد که در زمینه مورد نیاز شما فعالیت کند توصیه می کنیم به گروه وکلای اوان اعتماد کنید.
گروه ما با بهره گیری از وکلای مجرب در تمامی زمینه ها حاضر به ارائه خدمات گوناگون برای شما عزیزان می باشد.
پاسخ به سئواالت رایج حقوقی
١–زنی هستم که بعد از اینکه از همسرم جدا شدم وی فوت کرد آیا از ایشان ارث میبرم یا خیر؟
بله ـ طبق ماده ۳۴۹ قانون مدنی اگر شوهر از همسر خود با طالق رجعی جدا شود و هریک از زن یا شوهر قبل از انقضای عده بمیرد دیگری از او ارث میبرد.اما اگر یکی از آنها بعد از انقضای عده فوت کند و نوع طالق بائن باشد از یکدیگر ارث نمیبرند.
٢– من اشتباها مبلغی به حساب شخص ناشناسی پول واریز کرد ه ام چه راه حلی پیشنهاد میدهید؟
ماده ۱۰۳ قانون مدنی تصریح میکند: «کسی که عمدا یا اشتﺒاها چیزی را که مستحق نﺒوده است، دریافت کند، ملزم است که آن رابه مالک مسترد دارد.»
اگر شخص دریافتکننده به برداشت وجه از حساب خود اقدام یا بخشی از مﺒلغ را خرج کند، احتماال به خیانت در امانت متهم میشود که تصمیم در این مورد به عهده قاضی است.
۳– چه موقع قاضی بدون رضایت شوهر رای به طالق میدهد؟
از نظر قانونی طالق در اختیار مرد است و نمی توان او را به طالق مجبور کرد مگر در مواردى که قانون معین کرده باشد.
به علت سوء رفتار مرد یا وجود عسر و حرج ، یا به علت عجز شوهر از دادن نفقه یا خوددارى او از پرداخت نفقه و عدم امکان اجراى حکم ، حکم دادگاه به الزام شوهر به پرداخت نفقه خواهد بود.
خانم در صورتی که شوهرش چهار سال تمام مفقوداالثر باشد در این موارد دادگاه بدون رضایت زوج صیغه طالق را جاری می کند.
لینک مقاله را به اشتراک بگذارید:
www.oonelaw.com
از طریق دکمه زیر میتوانید لینک صفحه را اشتراک گذاری کنید.